Ayashatun Nasılsınız ? nasıl geçiyor ? cinsiyetleri öğrendiniz mi ? iştahınız açıldı mı yoksa iştahsızlık devam mı ? Kıyafetler alındı mı ? Kaç kilo aldınız ? Biz 18+1 olduk iştahsızlık var gibi yok gibi değişik şuan prenses annesiyim 🌸🤭😍 ben bir tek eldiven tulum sapka üçlüsünü aldim 😅 şuana kadar toplam 4 kilo aldim 🙄
Nzziss Ayashatun ne güzel siz cinsiyetini öğrenmissiniz ben öğrenemedim henüz😅 önce kız sonra erkeğe benziyor dedi doktor. Haftaya netleşecek. O yüzden hiç kıyafet alamadım. 2 kilo aldım. İştahım çok yok 😃
neviinn Ayashatun bende 18+3 kızım olacak hayırlısıyla 👧🏻 5 kg aldım çok iştahlıydım ama grip olana kadar son iki haftadır inanılmaz iştahsızlık yaşıyorum Bizde kıyafetler tamamlandı sırayla diğer eksiklerini halledicez
tumerseyma Ayashatun biz de bugün 16. Haftaya girdik doktorumuz yüzde 90 kız dedi 🥰 sağlıkla gelsinler. Daha hiç kıyafet almadım sonra ki zamanlarda almayı düşünüyorum 😊 ve 1 kilo aldim, hareketlerini hissetmeye başladınız mii pekii
Bm20 Ayashatun bende 18+1 im sürpriz bir şey olmazsa benimki de kız inşallah🙏 bende 4 kilo aldım istahimda o kadar fazla değil aslında ama çok kilo alcam diye korkmuyo değilim yani 🙄 ben kıyafette aldım bi kaç genel olarak ihtiyaçda aldım reflü yatağı bebek bakım çantası battaniye falan gibi 😊 erkek olcak falan derlerse pembelerin içinde yatabilir yani 😂😂
Ayashatun Nzziss kac haftaliksiniz evet ya bazıları 13 14 haftada ogrenebiliyor benim doktorum tam net 16 haftada soyleyebilirim dedi ve ilk goremedi ikinci muayene de kız dedi ama hissediyordum ben hep ve hissettigim gibi çıktı siz hissediyormusunuz birseyler 😅🌸
Ayashatun neviinn yaaa cok güzel tüm kıyafetlerini almışsınız 😅 benim annem kayin validem izin vermiyor cok erken bekle diye 🙄 Aramizda iki gün var 😅 ikimizinde kız 😅 inşallah sağlıkla hayırla alırız kucagimiza 😊😍
Nzziss Ayashatun 13+5te kıza benziyor dedi 15+1de erkeğe benziyor dedi😅 şu an 17+5 haftalık olduk merak içerisindeyim bir an önce kesinleştirmek istiyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım hayırlısı 😍
Kbrbydkk Dün kontrolde kesin kız olduğunu öğrendik❣ 16+5 teyiz. 1kilo aldım almadım arasi😁 bende artık yavaş yavaş almaya baslayacam eşyalarını 😏
Ayashatun Kbrbydkk ay bir kilomu cok guzel masallah 😅 istah olarak yeni acilmama ragmen ben 4 aldim 😅
Sabirsizanne16 Selam benim tahmini doğumum 28 şubat😆 ama posta dahil olayım dedim.13.haftada öğrendim,erkek olacağını.19.haftadayım. Benimki çok rahat değil full evde yatıyorum çalışma hayatımı durdurdu doktor,sancılanmamdan dolayı.Bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek.
Ayashatun Sabirsizanne16 evet benmde cok zor geciyor yavas yavas toparlaniyorum ☹️ ay subat diyince benim dogumum tahmini 5 mart herkes 2020 29 subat cekiyor 29 subatta dogarsa 4 yilda bir dogum gunu yaparsiniz diye dalga geciyorlar hep benle 😅😅
Ayashatun tumerseyma evet ilk saglam tekmesini 17+5 de hissetmistim hareketlerinide yavas yavas gissedebiliyorum 😅 ilk tekmede yaşadığım o mutluluk saskinlik tarifsiz duyguyu insallah sizlerde yasarsiniz cok cok güzel Allah'ım saglikla kucağımıza almamizi nasıp etsin 🌸🌼🌼😊
1004nese Bizde bugün 16 haftalık olduk ve az önce cinsiyetimizi öğrendik 😍 Erkek bebişim oluyor. Rabbim isteyen herkese versin ❤️
Kbrbydkk Ayashatun çok musaitim bende kilo almaya. Daha önce erken doğum yapmıştım ondan 4kilo kaldı bana. Şimdi o yüzden baya dikkat ediyorum 😄 sizde birazcık dikkat ederseniz çok almazsiniz🤗🤗
Ayashatun Bm20 hahahahahaha 😅😅😅 pbeler genc erkekler arasindada cok meshur demeyin öyle 😅😅 ya almayiz almayiz insallah 😅yine sukrediyorum daha cok alanlar oluyormus 🙄
11bsb Ayashatun 15+3 olduk. Miyomum yüzünden pek dönemese de kız olduğu konusunda yoğun fikir birliği var 🤣 bulantılar geçti şükür ancak o dönemde verdiğim 7 kiloyu henüz 1 kilo olarak bile almadım,ama kizim maşallah çok iyi durumda 🤣