• Alışveriş
  • Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?

sso Allah Allah benimki neden öyle olduysa.Baskada xl beden yoktu olsa değişime gider kıyaslardımda 😀
  • sso bunu yanıtladı.
    Gamze0144 Sabahlığın yakası geniş evet ama gerçekten kumaşı kalitesi güzel 60 tlye göre iyi yani 😀
      Kubuuu1 Teşekkür ederim bakın bakalım pembeside vardı 😊 xl kalmıyor pek kalıpları dardı
        Kumaşı ince gibi görünüyor içinizi belli etmiş yakından bakmak lazım fiyatına göre iyi ama güle güle kullanın👍🏻
          Badevehande Evet ya kalıbı dar bencede.Bende normalde lohusa takımı beyaz renk aldım ama bunu yedek aldım bi tane yetmeyecegi için 😃
            Feraye20 Teşekkür ederim evet düz beyaz olduğu için içine beyaz çamaşırdan başka bişey olmaz ben lacivert giydiğim için belli etmiş 😀
            Biyolog 60 tl daha bugün geldi Bime koşun kimse kapmadan alın 😅
              Badevehande Sabahlıkla kamufle ediyoruz neyseki 😅 bide ben lacivert iç çamasırı giydim ondan belli oluyor beyaz giysek sıkıntı olmaz
                kyr9324 sabah 9da kapısındaydım ama xlsi altı çok dardı almadım 🙄
                kyr9324 gule gule kullan aynisini bende aldim cnm ama denemdm henuz 🙈
                Öndeki düğmeler kullanışlı mı acaba emzirirken yeterli olur mu açıklığı 🙄
                Sanki malı çok inceymiş gibi geldi bana fotoğraftan bilemedim şimdi 🙄
                  kyr9324 evet xl kalmamış largein da altı tam oldu 3 ay sonra giyemem ama kumaşı çok güzelmiş siz güle güle kullanın bulursam başka bimden alacagim 😊
                    Tashasret evet çok kışlık değil aslında ama kumaşı yumuşacık çok güzel