Sabahlığın kolu kısa alt pijamanın kolu daha uzun oldu yani alttan uzun kollu pijama çıktı 😀 benim kolum uzun diyemi öyle oldu yoksa bana mı öylesi denk geldi anlamadım xL bden aldım bide sizinkiler nasıl ? https://i.imgyukle.com/2019/10/04/EEmptp.png
Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?
kyr9324 canım cok yakismis, fiyatina gorede kumasi guzel, yumusak gorunuyor, kollarda evet sabahligin kollarini sanki kisa yapmislar:) ama olsun fiyatina gore iyi, kullanisli olur hastanede, zaten ustumuz kan vs lekeleri olabiliyormus, cok pahali kiyamayacagimiz geceliklere gerek yok o nedenle bence, uygun fiyatli geceliklerin basina bisey gelse onemsemeyiz cunku, gule gule kullan insallh ;)
kyr9324 kötü durmamış olmadı içten biraz çekersin. İyi günlerde kullan
Fiyatı neymis
Fiyatı neymis
Yakışmış canım bende bi önceki geldiğinde almıştım ama içteki tişörtü kısa kollu ve l-xl almama rağmen dar geldi alt kısmı bende Doğumdan sonra yedek niyetine hastane çantama koydum
Cok güzel durmus canım güle güle kullan.sabahliğin yakasi cok mu genis yoksa resimde mi oyle cikmis.ama cok hoşmus begendim😊
Kumaşı ince gibi görünüyor içinizi belli etmiş yakından bakmak lazım fiyatına göre iyi ama güle güle kullanın👍🏻
Badevehande Evet ya kalıbı dar bencede.Bende normalde lohusa takımı beyaz renk aldım ama bunu yedek aldım bi tane yetmeyecegi için 😃
kyr9324 bide içindeki tişört çok ince iç gösteriyor 😅🤷🏻♀️
elifzeynebinannesi Çok teşekkür ederim evet fiyatına göre iyi bencede,ben biraz daha şık bi pijama takımı aldım düz beyaz ama bunuda yedek niyetine aldım 😊