• Alışveriş
  • Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?

kyr9324 canım cok yakismis, fiyatina gorede kumasi guzel, yumusak gorunuyor, kollarda evet sabahligin kollarini sanki kisa yapmislar:) ama olsun fiyatina gore iyi, kullanisli olur hastanede, zaten ustumuz kan vs lekeleri olabiliyormus, cok pahali kiyamayacagimiz geceliklere gerek yok o nedenle bence, uygun fiyatli geceliklerin basina bisey gelse onemsemeyiz cunku, gule gule kullan insallh ;)
    Yakışmış canım bende bi önceki geldiğinde almıştım ama içteki tişörtü kısa kollu ve l-xl almama rağmen dar geldi alt kısmı bende Doğumdan sonra yedek niyetine hastane çantama koydum
      kyr9324 AA çok güzel görünüyor unutmuştum ben hemen gidip bakayım 😂 güle güle kullanın inşallah benim de kolum uzun bana da mı böyle olur acaba bakalım
        Cok güzel durmus canım güle güle kullan.sabahliğin yakasi cok mu genis yoksa resimde mi oyle cikmis.ama cok hoşmus begendim😊
          kyr9324 ay canım güzelmiş bende gidip bakıcam simdi 😊 beden nasıl kac kilosun XL olmus sana
            Busraae Valla kalıbı çok dar canım Xl aldım 1.70 boyunda 78 kiloyum şuan 35 haftalık hamileyim heralde dogumdan sonra göbek inince rahat olur alt pijamasnın lastiğide cok geniş değil cnkü xl anca oldu 😀
            sso Allah Allah benimki neden öyle olduysa.Baskada xl beden yoktu olsa değişime gider kıyaslardımda 😀
            • sso bunu yanıtladı.
              Gamze0144 Sabahlığın yakası geniş evet ama gerçekten kumaşı kalitesi güzel 60 tlye göre iyi yani 😀
                Kubuuu1 Teşekkür ederim bakın bakalım pembeside vardı 😊 xl kalmıyor pek kalıpları dardı
                  Kumaşı ince gibi görünüyor içinizi belli etmiş yakından bakmak lazım fiyatına göre iyi ama güle güle kullanın👍🏻
                    Badevehande Evet ya kalıbı dar bencede.Bende normalde lohusa takımı beyaz renk aldım ama bunu yedek aldım bi tane yetmeyecegi için 😃
                      Feraye20 Teşekkür ederim evet düz beyaz olduğu için içine beyaz çamaşırdan başka bişey olmaz ben lacivert giydiğim için belli etmiş 😀
                      Biyolog 60 tl daha bugün geldi Bime koşun kimse kapmadan alın 😅