SEVTAP3418 Bu hanımlar coraspirin 2 düşük yaptığım için verdi doktor sizde mi aynı şekilde kullanıyorsunuz
Haticenurum123 Deletedmom2224 bıraktım dün insallah bisey olmaz gönlümü gerah tutmaktan başka çarem yok
Lalemm86 Haticenurum123 cnm bende oksapar artı aspirin kullanıyorum aspirini 32 haftada bıraktırıyorlar sizin doktor hala neden bıraktırmadı
Lalemm86 Deletedmom2224 normal Doğum mu oldunuz peki ben de şunu merak ediyorum sezeryanfafa 8 kat kesiyorlar oda tehlikeli değilmi
Deletedmom2224 Lalemm86 sezeryan oldum. Tehlikeli hatta doktorlar doğuma alıp almamakta kararsız kalmışlardı ama almak zorundalardi mecbur riske girdiler bir şey olmadı şükür
mirage_90 Haticenurum123 iğnenin etkisi 24saat coraspinin bir hafta kan sulandırma etkisi var coraspini doğuma bir iki ay kala kesiyolar ama sıkıntı olmaz bir hafta içinde doğum olmıcaksa canınızı sıkmayın..
Lalemm86 Deletedmom2224 normal peki tehlikelimi benim normal olucak büyük ihtimal ilk doğumum normal ama onda sulandırıcı kullanmadım
Deletedmom2224 Lalemm86 iki doğumunda tehlikesi var tabiki. Coraspin mi kullanıyorsunuz zaten doktor biraktirir doğuma yakın 32 yada 34. Haftada bırakılıyor. Ama iğnenin bırakılmasına gerek yok