Syst33 tugba_huma08 evet kızımla 26+5 olduk bugün 93 gün kaldı çok heyecanlıyız yavaş yavaş hazırlıklara başladık 🥰🐣
tugba_huma08 Bizde 25+3 olduk RABBİM hepikizin çocuklarını sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin😍🙏🙏🙏
Umranelif Nurcan6148 beşiği nasıl hangi şekil aldın benim kafam çok karışık ondan sordum 😬 herkes ayrı bişey diyo kafam durdu
Nurcan6148 Umranelif Cilekden aldim canim.Geleneksel asansorlu karyola.mese diye geciyor.Sallanan besik.
Bernagacc Umranelif Ben anne yanı için şunu aldım 💖görüntüsünde çok güzel öneririm baya genişte diğer sepet beşiklere göre https://eksiup.com/p/v7231810q7nr
Edaa3595 Bizde burdayiz kızımla 25+1 henüz hazırlıklara başlamadık bu ay da bitsin başlayacağız nasipse 🙏🏻🤰🏻
Umranelif Bernagacc bunu bende çok beğendim trendyolda bakmıştım hoşuma gitti hemen yorum yaptılar paraya yazık adamca beşik al gibisinden yorum yapınca insanlar kararsız kaldım
Bernagacc Umranelif Ama kullanışlı geniş bebek baya 1,5 - 2 yaşına kadar felan kullanabilir hepsi bıradada babybee cosy kademeli sepet beşik bir bak derim