Merve8877 Kaparbukets esim sadece cuce olacaksa doguralim diyor oda cok uzgun saskin allahtan gelen her turlu benim kabulum diyor. Ama ben cok kararsizim. Sizin esiniz ne diyor bu duruma
Kaparbukets Merve8877 benim eşimde doğurmam taraftarı namaz kılıyor dua ediyor sadaka veriyoruz çok sık Allah isterse herşey olur başka elimizden gelen birşey yok sonlandırmazsak doktor doktor gezdiğimiz yeter
Kaparbukets Merve8877 benim ruh halim karışık bazen diyorum ya gerçekten öyleyse bazen de umutlanıyorum diyorum hiç birşey olmayacak
Merve8877 Kaparbukets Evet Allah yardim eder ins çok zor bir sınav bu elden ne gelicekki duadan başka Rabbim yardımcımız olsun allah çocuklarımızı sağlıklı elimize almayı nasip etsin. Sizin cinsiyetiniz nedir? Bu arada mail adresiniz nedir?
Merve8877 Kaparbukets Buket merhaba yarin sabah 8.30 uzman doktorla randevum var yarin benim icin durum netlesicek sana yazacagim bana dua et 🙏🏻 Aramizda 7 saat fark var burda sabah iken orda oglen olmus oluyor. Kontrolden cikayim sana yazacagim
Kaparbukets Merve8877 canım sana yemin ederim bu akşam bile dua ettim sana.neyle karşılaşacağız bilmiyoruz çok zor gerçekten böyle bir mucize olsun hepimiz için hayırlı haberlerini bekliyorum
Merve8877 Kaparbukets çok sag ol allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻 Bende sana sada dua ediyorum hep. ben seni instagramdan ekledim ama dogrumu bilemiyorum tabi
Kaparbukets Merve8877 evet canım doğru.ordan konuşabiliriz.uykularım kaçıyor İnan ki hep böyle yarım yamalak uyuyorum benim de yarın kendi doktoruma kontrolüm var iyi şeyler söylesin istiyorum ve yarın öbür gün de sonucum çıkar inşallah o da temizdir