Dilek1661 16.haftamda memleketim Bursa’ya gidicem şuan zorunlu hizmetten Ağrı doğubayazıttayız Ağrı Ankara uçak yolculuğu yapıp sonrasına otobüs yolculuğu yapıcam sıkıntı olurmu
Haribo42 Dilek1661 doktorun daha iyi bilir ama 1. Trimesterdan sonra 2. Trimesterda istediğin yere gidebilirsin demişti taki bnm rahim ağzı yetmezliğim olana kdr:)) yattım hep:))
Duruveannesii Dilek1661 18 li haftalarımda bende çanakkaleden Erzurum’a gitmiştim canım bir sıkıntı olmadı
Ps15 Dilek1661 Ben 30.haftamda doktora rapor yazdırıp uçmuştum bir sıkıntı olmadı doktorunuza sorabilirsiniz.
Hiler10 Canım bende 15. Haftamda Mardin’den Ankara’ya uçtum ordan otobüs yolculuğu yaptım doktorum sıkıntı olmaz dedi biraz yorulduk ama bi sıkıntı olmadı şükür geri dönüşümüz var bide hayırlısı ile evimize dönelim de
Ilknur_emin Hiler10 bende havaalanının ordayım kuzum burda alışveriş yapacak güzel bir bebek mağazası gördün mü hic
Hiler10 Ilknur_emin mova da e bebek var Başka neresi var bilmiyorum canım bende oranın yabancısıyım iş gereği oradayız pek bilmiyorum
Poncigim2508 Şuan 6+5 deyim 7+4 mardinden ankaraya uçak yolculuğu yapıcam doktor daha küçüçük hiç bir sakıncası yok dedi 🥰