mf_ozturk Kızlar ya kasılmalarım oluyodu bu ay. Ama bugün cok sık oluyo ve aşırı sertliyo karnım. Acaba normal mi? Aranızda böyle olan var mı? Internette saatte dortten fazlası sıkıntı diyo ama benim dortten de fazla oluyo
Muallimehanim mf_ozturk Az önce bununla ilgili post açtım oraya bakıp arkadaşların yazdıklarından faydalanabilrisn
Mavilianne mf_ozturk Benim de 1 haftadır kasılmalarım vardı canım artıyordu ara ara. Dün gece acile gittim benim tam haftam sancılarım da vardı nst de çıktı düzensiz ama. Sende bir doktora git bence bu kasılmalar doğumla alakalı bir durum olabiliyor. Haftan senin de gayet iyi
Kubra9595 mf_ozturk kasilma benimde sıklasmisti halada var sancim cikti bide acilmam varmis 2 cm nisanimda geldi
SelinFidan mf_ozturk canım ben de 35. Haftamdayım gecen haftdan beri kadılmalarım var , doktorum ile paylaşmıştım Nidicard ilaç verdi bana 6 saatte bir alıyorum ve faydasını görüyorum, burada vakit harcamaktansa doktorunla görüş derim
mf_ozturk Muallimehanim saol cnm da herkes yaşadığını yazmış ama doktoruna soran yom bu durumu. Biri de dogum savcısıymış yazmış acaba oyle midir ki
Eceguldemir Mavilianne kız benim de geceden beri kasılmam var hiç geçmedi nst de sancı da çıktı ama düzensiz 2 cm de açıklık var sezaryen olucsk ama almıyorlar sabah taburcu bile edebilirler ya 🥺
Mavilianne mf_ozturk Haber ver canım iki kasılma arasında kaç dakika var bir de onu hesaplarmısın kasılma olup normale döndükten ne kadar süre sonra tekrar kasılma oluyor
mf_ozturk Kubra9595 doktora dun gittim sancim yoktu nişanım da gelmedi. Senin ilk kasılmaların oldu da sonra mi nişanın geldi cnm. Bide kac haftaliksin
mf_ozturk Eceguldemir kasılma var diye mi doktora gittin acaba. Ben dun kontrole gitmistim sancı çıkmamıştı ama bugün cok kasılma var gitsem mi bilemedim
Mavilianne Eceguldemir Sezeryana neden almıyorlar canım ? Benim de devam ediyor şuanda da var ama işte açıklık olsaydı iyi olacaktı 😏
Kubra9595 mf_ozturk kasilma vardi 1 haftayi gecikdir bugünde kontrole gittim doktor alttan bakti sanciyla acilma cikti 37 yi doldurduk cnm aksamda nisan geldi
Eceguldemir mf_ozturk ben tüm gece kasılmadan uyuyamamıştım ama şansa normal randevum da vardı öylelşkle oldu
Eceguldemir Mavilianne ilk Doğum olduğu için 38+6 küçükmüş sezaryen için o kadar doğuran var ama bizim doktorlar risk almıyor 🤷🏻♀️ Sabah bakacaklar açılmam 2 de kaldıysa eve gidicem 😐