Deletedmom19 Ece06 Benimde kıyafetlerim dar canım bende rahat edemiyorum. Ama henüz kilo almadım 1.67 boyun 52 kiloyum şuan umarım çokta almam🙏😍
Ladess 9+6 kızlar ,valla ruhen tuhafım anım anımı tutmuyor,karın ağrım var ara ara,iştahım bir var bir yok ,1 60 boyum 51 kiloyum değişmedi henüz kilom ,hoş korkuyoeum çok kilo almaktan dikkat ediyorum
Bernagurses Ece06 bende 74 kiloyum umarim kilo almayiz. Tam diyet ve spor yaparken hamile kaldim. Zayiflama bir başka bahara kaldi 😁
GncicekM Bernagurses ayy bende 74 hamile kaldım 1.73 boy. 9haftalığız ve yaklaşık 5-6 kilo gitti🙁 çok kilo almadan ve sağlıklıca kucağımıza alıp tamamlarız hamişliğimizi inşallah 💗🙏🏻
Bernagurses [bilinmeyen] ben zaten kiloluyum o yuzden daha almadim heralde ama şiş hissediyorum 😁 sabah yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyorum bulanti icin. Kahvaltiya kadar idare ediyo biraz
Seyma0 İçime arada bir sıkıntı düşüyor sonra geçiyor, karnımda gün içinde bir iki defa sancı girip çıkıyor ve uyku hali. Şükür bulantı kusma koku hassasiyeti gibi şeyler yok iyiyim hamdolsun👍👼😊
GncicekM Arkadaşlar ya 9+1 deyim 5 kilo verdim bu güne kadar sizde durum nasıl. İkizlere gebeyim. Mide bulantılarım kusmalarım yüzünden 😔
Bernagurses GncicekM ya benimde migdem bulaniyor yiyesim gelmiyo yemek ama sonra da oturunca sofraya yiyorum bu gidisle alirim ben kilo 😂
GncicekM Bernagurses yaaa canıımmm benim ☺ Ye ama dikkatli ye bende yiyemiyorum öyle vicdan azabı duyuyorum ki bebeklere yetmicek yediklerim diye ☺ Yediğim bi saat duruyo geri çıkıyo çünkü 😔😔
Bernagurses GncicekM ilk üç ay zaten fazla yemene gerek yokmuş canim. Suan ne yesem bana kilo 😁 zaten 3 aydan sonra bulantida biter rahatca yersin bisey olmaz insallah
GncicekM Bernagurses ayyy inşallah ya valla hamileden öte hasta gibi hissediyorum kendimi 😀 bazen bunalıma giriyormuşum gbi hissediyorum ☺
EmrahBraYldrm GncicekM Bernagurses inşallah insan grip olur da tat alamaz ya aynı öyleyim sabahları çıkarıyorum sonra hep bulantı zorla yiyorum arada bir kasık ağrısı 😳korkuyorum ama geçiyor rabbim sağlıkla gelmek nasip etsin 🙏
eylulay34 Ece06 yaa gorunce zaman ne kadar cabuk gecmis diyorum. Biz de 9 oldu 10 oldu derken suan 30 olduk zaman cabuk geciyor ama son haftalar gecmiyor ve inanilmaz hareketleniyorlar. Kiymetini bil bu zamanlarinin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin😊
Ece06 eylulay34 ayyyyy teşekkür ederim canım benim cümlemizin inşallah az kalmış senin ki de ne güzel minicik ayaklarıyla tekmeliyordur 😅😍🤗