zelis63 Medine_1992 canm seninki 4 doktor dediyse sen çok şüphelisn yarın iyice sor emin ol artk yarını merakla bekliyoruz hadi yazarsın 😅 artk yarın ne derlerse odur
Medine_1992 zelis63 aynen ya canım sorma devlete gidiyorum eger birsey demezse net özele gececez eşimle artık netleşsin istiyoruz 😌
zelis63 Medine_1992 normL canm artk büyüyor. Ben yurt dışındaym 12 haftalıkken test yapılıyor net sonuç 13. Haftada kesin olarak elınde
Aynurnaz banada 16.haftaya kadar kız dediler hem özel hem devlet ama ayrintilida erkek olduğu netleşti o yüzden ayrintiliya kadar bekleyin derimderim bir kaç bişey almıştım fişini aldım değiştirdim
Tlysfk Dilara1234 ay bende o yüzden bekliyorum doktor kız dedi ama gene de içimde bir şüphe var ayrıntılıyı bekliyorum 😬🙈
Leyla9292 elifayc bu durum değişir bence her doktor un tecrübesi aynı değil birde özellerde yanılma ihtimali daha düşük oluyor genelde..bana 13 haftalık iken kıza benziyor dedi devlete 17haftalık iken özele gittim oğlan dedi.
Ay_se1334 Nihal1991 ekim 20 de kontrolüm hadi bakalım hayırlısı olsun hep begüm diye sevdik ama değişir mi bilmiyorum 🤷♀️
Nihal1991 Ay_se1334 haha bende arya diye sevdim alp oldu hatta sendrom yaşadım reyonlarda hep kız reyonunu gezdim erkek oldu neyseki alıştım😂
Minnos12anne elifayc bnm de 16. Haftada belliydi ama doktrum 20 haftada ya kadar bekletti snra alisveris yap dedi😃😃
Terspektif Medine_1992 seni böyle bir postta bulacağımdan emindim 😂 naptın canım gittin mi doktora bidaha hiç
Emine5016 elifayc Canım Bana 14. Haftamda 2 Ayrı Doktorda Kız Dedi Şuan 17+3 haftamdayım ve bugün Erkek Olduğunu Öğrendim. Sen bilirsin tabi Ama Detaylı Ultrasona Girene Kadar Bişey Alma Bence. Bende Aldıklarımı Değiştirmek Zorunda Kaldım Şimdi.