glsndnz Kızlar hayrlsıla 30 günüm kaldı gebe okulunda pilates topu alın kasılmalarda işe yarar üzerinde hareket yapın dediler alan var mı hepsiburadada 75 ten 26 ya düşmüş deltanın daha ömce alan var mı 18 kg aldım 88im 65 cm yeterli olur mu sizce
Selay glsndnz ben 20 haftalığım BİM’den aldım bende. Şişirdim ama öylece duruyor 😂 youtube dan bak istersen orda videolu gösteriyorlar yapılacak hareketleri
Tce65_ glsndnz ben kullanıyorum valla değişik oluyo biraz ama olsun🤣 belim rahatlatiyo bide psikolojik olarak iyi geliyo
glsndnz Eceyavuz ZAB Teşekür ederm kıZlar kısa zamanda alaym gebe okulunda onda otueuyoruz gerçekten oturması cok rahat
Eceyavuz Ben evlenmeden önce set almıştım evde oyle duruyor şişmiş vaziyette ama hala kullanmadım takip ettiğiniz bir site var mi ne yapacağımı tam bilmiyorum
glsndnz Eceyavuz canm YouTube de hamilelere özel pilates hareket yazınca çıkar ama biz gebe okulunda 8 çiziyorduk kalcamızla cok iyi geliyor
Arendeniz glsndnz Pilates topuna son anlarda daha çok ihtiyaç duyacaksınız hastanede yoksa eğer yanında götürebilirsin ☺️ Son sancıları karşılarken üstünde zıplamak çook iyi gelecek 👍