Aysnr_dvrnefe Semadefne Çok geçmiş olsun 🤲🏻 Sağ sağlim kucağına al inşallah 🤲🏻🤲🏻 Benim o kadar uykumu mahvedecek kadar değil ya 🥺🥺
tgb123 aynı değil ama bilginiz olsun diye yazıyorumbenim kaşıntım yoktu sağ sırtımda ağrı oluştu doktor karaciğer enzimlerime baktırdı yüksek çıktı tüp bebek ve riskli gebelik olduğu için başından beri ilaç kullanıyorum o yüzdendir dedi iki hafta daha baktırdım. değer yükselmedi ama olması gerekenden yüksekti.bu sefer de açlık safra asiti ne baktırdım o da yüksek çıktı şimdi onun için bir ilaç kullanıyorum pazartesi tekrar tahlil yapacam yüksek ise cumartesi sezaryena alacak.33 + 3 bugün ikiz gebelik.
tgb123 Aysnr_dvrnefe Amin inşaAllah hepimizinkini.Acilde de baktırabilirsiniz ben ilk acilde kan vermiştim.
Ceyda51 Aysnr_dvrnefe tabi ben mesela enfeksiyon için doktorum istedi demiştim acildeki doktora halbuki istememişti :) 1,5 saatte falan açıklanıyor diye hatırlıyorum
TugbaHancer18 Aysnr_dvrnefe İnşallah Rabbim yardımcımız olsun 😊 umarım kolestaz değildir sıkıntılı birşey olduğunu söylediler bana çünkü biraz korktum açıkçası.
TugbaHancer18 Aysnr_dvrnefe Ben yarın sonuçlarımı alacağım inşallah sizde vakit kaybetmeden mutlaka gidin.
Tugbaztrk Aysnr_dvrnefe geçmiş olsun canım bende bir haftadır çekiyorum doktoruma sordum karaciğer ve safrakesesi değerlerini gormek istedi, yarın cıkıcak sonucum bakalım🤦🏼♀️