Sny1305 benim de bulantılarım çok canım sabahları, eşimin aklına süzme yoğurt geldi. Bu sabah hemen ekmeğe sürüp yedim kalkınca. Tuzlu olduğu için baya bastırdı. Bugün daha rahat geçti. Kendimi çok aç bırakırsam ve tatlı yersem hemen çıkaracak düzeyde bulantı yaşıyorum ama. Canım bence sen bekle biraz bazen kalp atışı bebek çok geç görülebiliyormuş 9. Hafta da bile duyanlar varmış. İhmal etme yine de başka doktorlara da git ama sakince bekle. Ben perşembe yine gideceğim doktorum şimdilik her hafta çağırıyor. Bilmiyorum kalp atışını duyunca ne kadar da bir çağırır. Perşembe doktorum kalp atışını duymayı bekliyor ama ben de çok gerginim. Korkuyorum, kötü hissediyorum. Sarı akıntım çok bir de akşamları kaşıntım oluyor, mantar mı bilmiyorum. Perşembe soracağım doktora. Benim şu an en sorunlu sıkıntım göğüslerim. Özellikle sol göğsüm. O kadar çok acıyor ki, herhalde kopacak diye düşünüyorum. O kadar ağrım var ama hep iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah diyorum bebek büyüdüğü için böyle oluyor 🙏🏻