Tobeto Adanur 26 haftalik dogum yaptım canım. Bi belittim yoktu aslinda sadece cok akintim vardi doktora gittgimde açılmam oldugunu öğrendim. Sancılarım başladı durduramadilar açılmam da durmadi doğum başladı haliyle
Elifdddd Elif4607 allahım sağlıkla kucagına aldırsın hepımızınkını söyle söylim sana benım ranıdıgımında acıklıgı vardı ve 37 haftaya kadar tuttu o sende bundan sonra zor olucak ama eve cıkınca yat dınlen ıs yapma olmadı doktorun serklaj da yapabılır
Elif4607 Elifdddd amin cnm🙏🏻 Eve çıkış biraz zor gibi doğum her an olabilir doğuma kadar burdasın diyor doktorum sağlıkla gelsin kuzularımızda 😘
Sultanylmz Elif4607 neden serklaj yapılmadi size 2 yıl önce Bnde 26 hftalik doğum yptm Bnmde 14 haftada açılma başlamıştı rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini sağ salim zamanında doğurmayı nasib etsin .
Elif4607 Sultanylmz amin Allah razı olsun cnm 🙏🏻 serklaj için geç dedi doktorum, kese çok aşağıda keseyi patlatırız dedi, erken haftalarda farkedilseydi keşke
Superanne Tobeto bebeğinizin durumu nasıl? Bende 26 haftalık doğum yaptım beyin kanaması durumu var şu an? Siz de böyle bi durum yaşadınız mı? Ya da herhangi bir sağlık sorunu?
Tobeto Superanne evet sağlık sorunlarımız var kendi kendine solunum yapamiyor. Kafasında kanama var. Kalp damarinda açıklik var. Ama savasiyor oğlum ve ben başaracağına inaniyorum Allahin izniyle..
Linda34 Açıklığı ultrason dan mı yoksa alttan muayene ile mi görüyorlar , bu arada dularım sizinle rabbim inşallah bebeğinle bir ömür sağlıklı mutlu bir ömür geçirmeni nasip etsin . İçimi ferah tut🙏
Elif4607 Linda34 Allah razı olsun cnm amin cümlemizin yavrusunu sağ salim bağışlasın Allahım🙏🏻 Açıklığa alttan muayene ile baktı
Ft23ma Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip eder inşaallah gerçekten zor bi durum allah yar ve yardımcınız olsun