Felipe Elif4607 canım oncelikle cok geçmiş olsun dualarım sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşalalh.. bişey merak ediyorum açıklıkla nişan gelmesi aynı mı yani 1,5 cm açıklığınız olmuş ya nişanınız gelmiş oluyo mu
Elif4607 Felipe Allah razı olsun, hayır canım aynı şey değil, açıklık olduğunda sancı ile olurmuş ama benim sancım hiç olmadı ben sadece kese baskı yaptı çok aşağı inmiş o şekilde hissettim
cevrik Elif4607 inşallah şifa bulun da sağlıkla kucağınıza alın Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🙏🏻 Amin
Hazelkrnz duyguyilmaz kasılmalar sıklaşmıstı günde 10 defa oluyordu ve bacak aramdaki kemiklerim çok ağrımıştı ordan anladım canım
duyguyilmaz Allah'in izniyle dayanirsin canim ne hikayeler okuduk mutlu sonla biten. Icini ferah tut. Hepimizin bebegi Allah'a emanet. Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
Alisalpa Eceece1 inan ben bile nasıl geçtiğini anlamadım..22 haftadaydım diyordum 30 haftayı görsem tamam bak 34 oldum ☺️
Duruveannesii Allah yardımcınız olsun umarım herşey düzelir sağ salim kucağına alırsın bebeğini sapa sağlam gülerek çıkarsınız inşallah o hastaneden 🙏🏻
zelis63 Elif4607 canm benm inşallah otuzun üstünüde görürsün bebeğin kilosu falan nasıl peki inşllah biraz ilerleme vardir allah sana bağllasn
zelis63 Elif4607 en son baktım 800 gr yazmışsn canm çok iyi gelişme strese girme hiç canm hersey güzel olacak inşallah kucagına al miniğini sağlıcakla. Doğurduğun zaman bana yazar mısın dünden beri aklımdasn gerçekten 🙏
Tobeto Elif4607 20 gün oncesine kadr ayni şeyleri yasayan biri olarak yazıyorum canim. Hic korkma kaderin önüne geçilmiyor benim açılmam durmadi ve 830 gram dogum yaptm ama bebegim hala yaşıyor cok şükür artık iyiye doğru gelisme gösteriyor. ben yanina her gittiğimde dağılıyorum. Ama o bizi hissediyormus gibi gozlerini açıp hareket ediyor. Rabbim cok büyük. Sen inşallahh dayanabildigin kadar dayanrsin canim allah yardımcın olsun 💙
Adanur Tobeto Kuzum inşallah kucağında sağ sağlim cıkarsın o hastaneden. Allah yardımcınız olsun. Sen kaç haftalıkken doğum yaptın ve belirtiler neydi. Bendede kasığımda aynı zamanda çatı ağrısı ve vajianamda sürekli ağrılar var
Elif4607 Tobeto Allahım evladını sana bağışlasın güçlü güzel anne, hastaneden güle oynaya bebişinle ayrılmak nasip olsun inşallah🌸Allahım yüzümüze baksın inşallah🙏🏻
Superanne Tobeto bebeğinizin durumu nasıl? Bende 26 haftalık doğum yaptım beyin kanaması durumu var şu an? Siz de böyle bi durum yaşadınız mı? Ya da herhangi bir sağlık sorunu?
Tobeto Adanur 26 haftalik dogum yaptım canım. Bi belittim yoktu aslinda sadece cok akintim vardi doktora gittgimde açılmam oldugunu öğrendim. Sancılarım başladı durduramadilar açılmam da durmadi doğum başladı haliyle