Mrvvv Ilkem Allah sabır versin, Sağlıklı bir evlat nasip etsin tekrar. Kişiden kişiye değişir canım bu süre ama doktorunla hiç görüşmedin mi bu konuyu? Kalbi neden durdu ve ne kadarlıktı bebeğin?
3melekannesi Ilkem bn yaşadım geçen yıl haziranda 28. Haftada kalbi durdu sezaryen oldum bn öncekilerde sez.di çünkü dr. Bna 6 ay bekle dedi ama bn 15 ay bekledim oğlum 1.sınıfa başlamıştı onunlada daha iyi ilgileniyim die senin normal olduysa 6.aydan sonra dene bnce psikolojinede çok iyi gelecek rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün inşallah🤲🏻🤲🏻
Aydemira Ilkem aglama canim üzulmee, umarim en kisa zamanda kucagin tekrar dolar 2 tane yavrun varmis Allah onlari ve gelecek olani sana bagislasin. Kimse icin uzulme onlar hassas sa sende hassassın herkes herkesin acisina biraz saygi duysun. Surekli insalari yargilamaktan vazgecin bi salın insanlari artik. Herkes burda birseyleri soruyor cevap ariyor. Kimse kimseyi kasitli olarak uzmez zaten.
Kbrbydkk Ilkem aynen canım rabbim nasip eder inşallah stres yapma kendine ama çok önemli gerçekten bu. Akışına bırak.
Mirayecemm Ilkem başlığı düşük olarak değiştirin bence Doğum olmuyor bu durum etkilenenler olabilir.. ben 8 ay sonra kaldım ama korunduk sonra hemen kaldım inşallah seninde olur en kısa zaman da.
DiplomaliEvHanimi Gecikmemin yedinci günü pazartesi Kan testim sıfırdı ama niye boyle oldum ben camasr koymuştum birikms. Yıkandı onu srene kadar zor durdum ellerim tutmuyoo zor serdim tir tir titrio ellerim karnim gurulduyo her saniye su iciyom agzim kece gbi biliyorum kabız oluyorum bugün de çok fena isal ve hic bisy yiyemedim midem bulamio ☹️☹️☹️ Gurbet o kadar zor ki eşimin görevleri yogun bekarken @evde böyle mide sıkıntısı çok Çekerdim annem patates haşlardi mercimek çorbası yapardı limon sıkardı midemi tutsun bir şey yemiyorum diye haftalarca yatardım ama burada Bir tabak çorba bile verecek kimsem yok 😓😓😓😥😥😥😥😥😪😪😪😪😷😷😷😷🤢🤢🤢
DiplomaliEvHanimi Kizlar 18.gunuymus gecikmenin kan ve kahverengi leke karışık bisy gelmis nedirki? acaba niye bu kadar gecikti adet olsamda kurtulsam yaaa 🥺🥺