Ilkem öncelikle başınız saolsun, Rabbim insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalmanızı ve saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsin, benimde ilki düşük oldu,cok kotu bir surecti sizi anlıyorum..Ben cok agladım cok uzuldum ama verende alanda Rabbim dedim..Suan yine hamileyim ve 25 gun kaldı dogumuma ve hala korkuyorum acaba bebegime sağsalim kavusabilecek miyim diye, cocugum ölü dogdu, ya da 2-3 gun yasadı olaylarını duyunca korkum dahada artıyor, bebegime ve kendime duygusal olarak zarar vermemek ve kötüyü cagırmamak için okumamayı tercih ediyorum..Başlığı "ölü doğum" değilde " tekrar ne zaman hamile olabilirim" seklinde yumusak dille değiştirmiş olsanız, zaten bunu okuyup kaldırabilecek olan arkadaslar posta girerek cevap verecektir, ama direk "ölü" yazınca posta girmeseniz bile ekranda aşağı yukarı hareket ettirdiğinizde kendi çocugumuz Allah korusun ölecekmiş gibi korku heryerini kaplıyor insanın ve bence bu bir kul hakkıdır.. Acınızı paylaşmak istemenizi çok iyi anlıyorum, acılar paylaştıkça azalır amenna, ama bunu daha yumuşak dille ve etrafımızdaki annelerinde ruh halinide düşünerek yapmanız hem hayır dualarını üzerinize çeker, hem de diğer anne adaylarınıda kötü sonuçlar doğurabilecek kadar etkilemez, tekrar başınız saolsun, niyetinizin kötü oldugunu kesinlikle düşünmüyorum, bu benim ve kotu etkilenecek anneler adına nacizane istirhamımdı, Rabbim en kısa zamanda acılarınıza merhem saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallh..