Pirinctanesi aysegulsemih canm ne durumdasın. Son gelişmeler neler. Ben hala doğuramayınca sizleri merak ediyorum 😂🙄
aysegulsemih Pirinctanesi Hala bekliyoruz 😕 iki gündür belimden kalçama doğru giren bir kramp adım attırmıyor. onun dışında sancım yok 40.hafta🤦🏻♀️ artık gelsin istiyorum
Pirinctanesi Seymaafsinn ben de onu bıraktım 37. Haftada. Çünkü kabızlık da olunca bebek yerleşemiyordu yukarda kalıyordu çatlayacak dereceye geliyordum. Doktorala konuşarak bıraktım ve rahatladım bi 10 gün sonra. Eminin sen de rahat edeceksin.
Seymaafsinn Pirinctanesi inşallah ya kabızlığım yok ama oturduğum anda bebek çıkacak kadar hissediyorum karnıma agrı saplanıyor
Nerminnn Pirinctanesi yok vallaha ne açılma ne yalancı sancı hiç birşey yok ve 8 gün var uygulamaya göre bakalım yarın drmiz ne diyecek 🥺
selvikamile Pirinctanesi bugün 40+4 öğleden sonra kontrolümüz var gelmeye niyeti yok tatlı kızımın sanırım 😇 herşey yolunda ise beklemeye devam ..
Sumide 38+5 oldum sanci nasil bir sey acaba 😍 her gun temizlik yapip yürümekten bacaklarim agrimaya basladi artik zamana birakicam
Yildizalev 39.2 kilosu 3.700 dedi doktor ne bi ağrım var nede başka birşey sağlık durumunda bi sikinti yoksa 41e kadar bekliycez dedi