Pirinctanesi Hasibekru canım süpersin valla. Bizim site de yokuş kaç kez inip çıktın ben de yapayım tempolu mu çıktın yavaş yavaş mı
Pirinctanesi Zeynepyesim aynen sağlıkla gelsinler de 🙏🏼 Çatı muayenem de çok rahat geçti çok elverişli dedi doktor artık gerisi bebişimize kaldı 🥴
Zeynepyesim Pirinctanesi aynen benimde iyi gecti acımadı zaten bakalm artik sabirsizlikla bekliyrmm heycan merak endişe karışık duygular 9ayi bitirdik neredeyse zaman hem cok hizli hemde cok yavaş şükür rabbime🙏🙏😊🧡
Hasibekru Pirinctanesi inşallah benim gibi olur seninde 🙏 ben bile şaşırdım valla ne ara doğurdum diye bide pilates topun varsa üstünde zıpla çok güzel açılma yapıyor
Pirinctanesi Hasibekru canım 3 gündür pilates topunun üstündeyim 😂 ne dediyseniz yaptım niye gelmiyor 🥴
aysegulsemih 39.haftadayız bizde bugün kontrole gittik sancı yokk artık iyice sabırsızlanmaya başladık😄 3600 kilosu
Pirinctanesi aysegulsemih canm ne durumdasın. Son gelişmeler neler. Ben hala doğuramayınca sizleri merak ediyorum 😂🙄
Hilalinva Benim de 39+1 oldu gece yarısından sonra. Ben de geçen kontrole gittiğimde kanala girmemişti. Pilates topunun üstündeyim sürekli. Yürüyüş de yapıyorum. Bakalım artık hayırlısı.
Aselll Kızlar 39+3uz bızde nısanm geldı yarm santım acıklık var rahımde yumusamıs ama sancı cıkmadı nst de. Bırkac saattr evde adrt sncısı gıbı sancı vuruyor gecııyor duzenlı degıl bakalm nezman gelecekler. Dr ıstersen yatırıp sunı ıle baslatablrm dedı bana kalsa evde sancını bekle ama dedı bende zten sunu almak ıstemıyordm evde cekeym sancımı dedım bakalım surec nasıl ılerleyecek korku heyecan hepsı bır arada karmasık duygular 🙄☺️
Seymaafsinn 39+3 ün hala tık yok karnımın üst kısmı aşırı yanıyor ve tuvalette çok zorluk çekiyorum otururken sancı geliyor neden bilen varmı 😓