Medine_1992 Aysegul123456 tabiki de öyle canım zaten bizim için hiç fark etmez kız erkek ilk bebiş zaten ondan saglıklı olsun gerisi hiç mühim değil iyiki alışveriş yapmamışım diyoruz ama 😁
112 Medine_1992 benim haftam sizden küçük 17+2 ve 3 kere kız dediler diye tüm kıyafetlerini aldım şu an değişse pembe pembe giydiririm 😂 sağlıkla gelsinler göbeğinizi merak ettim benim de bu hafta az bir şey var☺️
Medine_1992 112 canım birden çıktı karnım bende sasırdım zayıf oldugum için mi bilmiyorum ben 24 25te çıkar diye düşünüyordum 😁
EdaKnn42 ayse_akcura acele etme benim 2.gebeligim 24 haftalık gebeyım gören sen nasıl hamilesin hiç karnın yok diyooo
zelis63 Medine_1992 kız tüm cinsiyet yorumlarında seni gördüm okudum bende aynı durumu yaşadım doktor herkese tahminde bulunuyor doğru çıkıyor bana dedi ben kıza benzetim dedim kesin kızdır erkek çıktı benmkide
Medine_1992 zelis63 valla bende başkalarını okurdum işte başıma geldi hayırlısı olsun canım bize denk geldi işte
ipekveannesi ayse_akcura iç karınla alakalı mesala ben 24 haftalık oldum hala öyle belirgin bir karnım yok 🙄
duygusm ayse_akcura Bende 12. haftada sadece benim farkedeceğim şekilde hafif bi çıkıklık olmuştu. 14 hafta biterken artık bilenlerin de anlayacağı kadar çıktı. Yolda gören biri hamile demez ama artık gözle görülür şekilde bir karnım var şu anda.