ayse_akcura İyi akşamlar kızlarr❤️ Bebek kaç haftadan sonra anne karnını büyütüyor ?? Yani karnım Ne zaman belli olcak ☺️ Şuan 10 haftalık
Burcu16 ayse_akcura benim 28 de biraz belirginleşmişti doğuma girdiğimde doktorum bile şok geçiriyordu 5 aylık gibisin diye bünyeden bünyeye değişir canım
Humi ayse_akcura kisiden ksiye degisiyor benim iki hamilelihimdede 2 aylikken karnim 4 aylik gibiydi. 5 aylik arkadadimla yan yana gelince benim 2 bucuk aylik karnim onunla ayniydi. Eskilerin dedigi gibi ic karinla Alakali saniirm
Emin_e Ben 20 haftalığim esim bile daha yeni cikiyor diyor disarda zaten kimse fark etmiyor ama vucudunuza gore degisir
Canan_irem96 Yani bunyeye bagli benimde 18 haftadan sonra hafif sismeye basladi bbek saglinolsunda 😇 Tabi ilk gebeliklerde insan hevesleniyo
Medine_1992 ayse_akcura 18 oldum ve karnım resmen bir haftada belirginleşti canım 😁hiç çıkmayacak gibi geliyordu
Medine_1992 Mrlyldrmmm cuma gidiyorum canım kafam hala çok karışık valla 17 haftaya kadar kıza alışmışken erkek denilince bakslım iki gün sonra ne denecek
zelis63 Medine_1992 kız tüm cinsiyet yorumlarında seni gördüm okudum bende aynı durumu yaşadım doktor herkese tahminde bulunuyor doğru çıkıyor bana dedi ben kıza benzetim dedim kesin kızdır erkek çıktı benmkide
Ulasbebek ayse_akcura 18. Haftadayim yeni karnim cikti az oncesi hic kimse farketmiodu simdi bikac kişi yakinda tüm halk😂😂
Humi zelis63 cok sanslisin herkesten sakliyoruz ama gelen bana bakip sen kilo almissin hamilemisin diyorlar yalan soylemek zorunda kaliyorum 😂
Aysegul123456 @Medine_1992 aynısını bana da söylemişlerdi. Kız diye sevdik. Erkek olacağını duyunca bır sasırdık. Ama kız da erkekte olsa o benim evladım. İçimde büyütüyorum sevgimle besliyorum. Alışıyorsun yani 🙏 Allah hayırlısını versin,, 🤲🌸
Medine_1992 Aysegul123456 tabiki de öyle canım zaten bizim için hiç fark etmez kız erkek ilk bebiş zaten ondan saglıklı olsun gerisi hiç mühim değil iyiki alışveriş yapmamışım diyoruz ama 😁