Cigdem07 Yarenderniz Sezeryan da 2500 Normal de 2500 ikiside aynı ama normal dogumda oda 1 gün sezeryanda oda 2 gün
Cigdem07 Yarenderniz süsleme yok canım sadece kapı süsü varmış. Onu ben kendim özel yaptırmıştım zaten hastaneninkini takmam 😀
Yarenderniz Cigdem07 ilk Doğumun dimi senin de Kesinlikle normal Doğum istemiyorum ya 😅çok korkuyorum direkt sezeryan olur inş
Cigdem07 Yarenderniz Evet canım ilk bende normal istemiyorum çünki korkuyorum elimde değil düşünmesi bile korkutuyo beni 🙈🙈
Cigdem07 Yarenderniz Alp beye gideceksin dimi gittiğin zaman söyle ona sezeryan istiyorum diye sana gün versin
Yarenderniz Cigdem07 evwt ona gidicem Acaba önceki tahlilleri falan götürmeme gerek var mı tuğçe ye gitmiştim şimdiye kadar
Cigdem07 Yarenderniz Yok canım zaten sistemde herşeyin kayıtlı evraklara gerek yok o sana bi kagıt yazıp vericek onu her gittiğinde yanında götür ona göre yorum yapıyo zaten kendisi yazıyo o kagıda
Yarenderniz Cigdem07 eğer instagram hesabını vermek istersen oradan konuşabiliriz Aklıma takılan bir sürü konu oluyor Doğum öncesi sonrası 😀