RanaNar Sevdasoner 3 4 gün buluyor ona rağmen çok zorlanıyorum rahatlayamıyorum dupalac kullanıyorum ama omunda faydasını göremedim
Duygucoban RanaNar RanaNar o zaman lagman yap canim yapacak bise uok hicbise fayda etmediyse eczaneden al yap suan bitek o rahatlatir sanirim
Zagrozunannesi RanaNar günde bi adet kivi çok ıyı gelıyor bı de bunu dene istersen ben çok rahatlıyorum🤗🤗
Mineee RanaNar valla canim benimde tam 20 haftalikken basima geldi kayisi yedim su ictim hi biseyin faydasi olmadi hatta basura dondu malesef bence hemen bi lavma yap rahatlatsin sonrada hep sivi en basit katiyi bile yeme ben 23 haftalik oldum cok sukur gecti ama 1 gun bile tuvalete gitmesem aklim cikiyo hemen corba s Bol su tuketiyorum
Duru RanaNar magnesi calsi kesinlikle ise yariyor.sabah ve aksam 1 er olcek icin ertesi gun rahatliyorsunuz
Denizim RanaNar canim bir yuvarlamdilim ananas ye o herzaman beni fazlaca ishal yapar hem lifi hem asidi sanirim,buarada fazlasini yeme,kuri kayisiyi suya isla yatmadan ye sabah kalkincada ye oda bildigin ishal yapar
SametHandeAtakan RanaNar senin haftalarında bende yaşamıştım hep kabızlık duphalac diye bir şurup var yağ gibi 2 saatte tuvalete çıkardı valla 😀 Tavsiye ederim ama doktoruna danış yinede