Sultanylmz Sdayvs canım Bnde hamile olduğumu geçen hafta öğrendim kan değerim 565 cıktı en son adet tarihim 11 eylül sanki bna geç döllenme olmuş gibi glyr ama sen nasıl hesapladn haftani
Sultanylmz Sdayvs sizin büyükmüş maşallah bn daha çarşamba günü gidip usg ile baktrcam o zmn blli olur hrlde
iremasmin selam bende 8+2 qünlüqüm 5 haftalikken öqrendim insallah haziranin ortasi veya sonu doqumum olacak
gulcan_cakir3510 Bnde haziran annesiyim allah nasip ederse telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 6 haftalığım ayın 31inde kese görünüyo mu diye bakılcak ilk öğrenip gittiğimde ayın 15inde görünmedi kese umarım bu sefer görünür son adet tarihim 10 eylüldü hesaplamaya göre 6 haftalık görünüyo.
Baby19 Bende yeni öğrendim uygulamaya göre 5haftalık şuan 🙋♀️ Beta hcg değeriniz kaçken gördünüz keseyi?
Baby19 Serpilust oo maşallah sizin baya yüksekmiş☺️ Benim yumurtlama günüm reglimin 19. günüydü o yüzden geç döllenme oldu sanırım. 4+2 de 35, 4+4 te 75 çıktı beta hcg değerim beklemedeyim🥰
Serpilust Baby19 adetim 10 gun gecmisti test yaptrdigimda. Daha onceden 5 gun gecikme falan da olmustu yine gecikti diye hic test yapmak aklima gelmedi 10 gun olunca e bi zahmet test yap artik dedim kendime 😂
Lawyermom01 Merhaba cuma günü beta hcg 101 idi bugün 688 olmuş, yarın doktor randevum var 5+2 de kese görünür mü?
Ceylin52 Merhaba programdakı hesaba gore 5+2gunluguz 14ekımde beta 36cıktı ıkı gun sonra 100.6cıktı doktor haftalık olarak belırleyemeyız suan cok kucuksuan ultrason ıle gorunmez dedı uc hafta sonra ultrason ıle görüntülemeye gıdıcez sızce kac haftalıgım suan
Lawyermom01 Ozo34 görünmedi malesef ama rahimde kalınlaşma var iyiye işaret, geç döllenme olduğu için iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl sabredeceğim bilemiyorum