Serpilust Baby19 adetim 10 gun gecmisti test yaptrdigimda. Daha onceden 5 gun gecikme falan da olmustu yine gecikti diye hic test yapmak aklima gelmedi 10 gun olunca e bi zahmet test yap artik dedim kendime 😂
Lawyermom01 Ozo34 görünmedi malesef ama rahimde kalınlaşma var iyiye işaret, geç döllenme olduğu için iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl sabredeceğim bilemiyorum
Secil_caglar Merhaba 🙋🏻♀️ Bizde 5+6 günlüğüz tüp bebek tedavisi görüp hamile kaldım çok şükür, Allahım sağ sağlim hayırlısıyla mutlulukla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh 🤲🏻 4 haftalıkken keseyi gördük 1 tane görülmüştü 5 haftaya girerken tekrar girdim ultrasona 2 kese gördük 😁 biri diğerine göre daha küçük inşallah yetişir büyüğüne ikisininde kalp atışlarını duyabilirim. Çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın...
Serpilust Cok sukur kalp atisini duydummmm❤️❤️❤️ Programa gore 7+2 ama doktor 6+3 dedi. Heyecandan soramadim sorun olur mu diye.
Loresima3 Serpilust hiç bir sorun olmaz geç döllenme 🙏🙏 ki bebeğin boyunu ölçerek bakıyorlar ama bebiş dümdüz durmuyor ki. O değişir zamanla :) Benim de öyle, 8+6 olmalı ama 7+6 dayız bugün😊 Hele bi büyüsünler daha net ölçümlerle öğreniriz tam
Serpilust Herkese tekrardan merhaba nasil gidiyo hamilelik. Ben cok feci sekilde öksürüyorum bir haftadir gece uykusu falan kalmadi resmen kbb ye gittim antibiyotik verdi 2 gun daha kullanma dedi ama gecmedi kullansam bebegime zarari olur mu diye cok korkuyorum kullanmazsam da mikroplar zarar verecek diye korkuyorum baya aşırı çünkü öksürük napmaliyim bilmiyorum
Loresima3 Serpilust canım bilmiyorum zararı var mı ama bal zencefil karabiber beni iyi etmişti, gebe olduğumu bilmiyordum o zaman
busbusbus Serpilust bende dişim apse olduğu için 1 hafta penisilin türevli antibiyotik kullandım bir sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum umarım olmaz
sweethome1000 kızlar 7+5 ten selam =) ya alışverişe ne zman başlamaı düşünüyosunuz ufak ufak alanınız varmı beyazlar griler sarılar
hndgkct sweethome1000 ay bende 7+6 dayım sadece beyaz bir badi almıştım oda eşime sürpriz yapmak için dayanamıyorum aslında birseyler almak istiyorum ama bi cinsiyeti belli olsun diyorum ozaman daha rahat alırız ❤️❤️🧿
spiker_anne Sdayvs bende 4 haftalikken ogrenmistim adetimden once dayanamayip test yapmistim simdi 17+5 ❤