Suraozgun Sdayvs çok normal canım hiç Merak etme haftaya görürsün inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Benimde lekelenmem var sürekli yatıyorum inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Dilaraatac Deletedmom0048 hahaha şimdi o geçti içimden bende mayısta öğrendim hamile olduğumu.ohooooooo daha ocağa yıl var derken haziran anneleri geliyo bir bir 😄🙈🙈🙈🙈🙈 gerçekten az kaldı
Hilallsen Dilaraatac bende nasıl geçti anlamadım. Henüz hazır değilim bu bebeğe diyordum şimdi gün sayıyorum. Benimde Şubat sonu Mart başı nasipse
Bertug-Tugberk-Mom Deletedmom0048 😅 Aynı şeyi düşünmüşüz, bende nisanda öğrendim hamileliğimi,doğum aralıkta gözüküyordu o kadar uzaktı ki aralık 🤭 şimdi haziran anneleri görünce şaşırıyorum, zaman yinede çabuk geçmiş 🥰🙏
Burcuburc Merhabalar kizlarr Bizde bugun 5+5 olduk cok heyecanliyim haftaya kalp atisi icin gidicez cok fazla panik ve takinti yapiyorum bos gebelikleri internette okudukca rahatlamak icin ne yapmam ferek hic bilmiyorum. Kesemiz gayet duzgundu 1 cm olmus bile 😊
Sdayvs Burcuburc bende cok yeniyim ama panik yapmiyorum dusunmemeye calisiyorum size de tavsiye ederim:)
Sedef_07 Burcuburc merhaba burcu hanim birsry sorucagim ben gecen ay rahim filmi cekildim tuplerim acikmis ama bu ay adetim 3 gun gecikti ve yemek yedikten sonra halsizlik bas agrisi bugun sabahta hafif kasik agrisi su icince sik tuvalete gidiyorum ama sadece yemek yedikten sonra idrarim sari sizce hamilemiyim ...test yapmadim umutsuz oluyorum diye siz ce hamilemiyim cevap yazarsaniz s3vinirim