FSCMK Buseersoy biz kan verdik 14 çıktı doktor her ihtimale karşı yatırdı yükselir diye sizin ki kaçtı
R_abia Buseersoy Doğduğunda 3148 gramdı. 4. Gün 2950 ye düşmüştü. Şuan 16 günlük 3760 gram. 3 4 günden sonra çabuk toparlıyorlar 😊
Buseersoy R_abia inşallah canım sağlık ocağı bugün 3500olmus dedi ama tabi insan 3600den 3300e düştüğünü görünce üzülüyor hepimizin bebeği sağlıklı olsunda
FSCMK Buseersoy aman ihmal etmeyin bizimki o kadar yüksek değildi ama yükselir diye yatırdılar sizde gösterin hafta sonu girmeden
Asu20 Buseersoy hem emiyor hem mama. Gunde 3 veriyordum su an sadece geceleri. Daha ıyı olunca onu da bırakacağız insallah 🙏
Asu20 FSCMK cok gecmıs olsun, toparlıyorlar merak etmeyin. Insan uzuluyor ama onlar cok guclu. Gecmıs olsun 🙏
Asu20 Buseersoy gayet guzel emiyor merak etmeyin. Biberon cok önemli anne memesine en yakın az akışkan olanı alın.
Dilru Buseersoy arkadasimin bebegi 500gr yakin kaybetti dogdugu ilk Hafta icinde, doktor anne sutune arti olarak mamaya baslatti. Suan tospik bisey oldu. Sizin bebeginizde kendine gelecektir ins
Asu20 Buseersoy ben de öyleydim ama bu daha pahalıya patladı bize. Keske ilk gunler verseymısız. Yavrucak hem ac kalmazdı sarılık olmazdı hem de sabahlara kadar aglamazdı
Buseersoy Kızlar bebeğim kabız oldu şuanda ne yapsam iyi gelir 5günlük olduk ama ağlıyor yapamadığı için