Nuranaliayaz1 Akin59 bende tekirdağ merkez stara Filiz erdoğana gidiyorum 11+3 haftaligiz daha 2. Bebeğim
Ikinciyibekliyorum Akin59 bende yaşam hastanesi Levent Dumana gidiyorum . Ilk doğumumda da yaşam hastanesi abdurrahman Dağci ya gitmistim. Sımdi kendileri hastanede olmadigi icin muayanane actigi icin hastane ortamini tercih ettigjm icin levent dumana gidiyorum 🙂
Eylem Akin59 ultra iyi hemde 5 tane daha dogum yapsam volkan beye giderim arkadaşım gbi perşembe günü benimde doğumum yaşam hastanesinde olucak
Akin59 Eylem tabiki biliyorum es lerde girebiliyor dogum nasil düşünüyorsun epidural sezeryan istiyorum bnde
Eylem Akin59 spinal sezeryan olucak cnm fotoğrafçı da giricek hastaneye ait organizasyon sirketi ile anlaştım
Eylem Akin59 2300 2500 arasi canm ama her dr un doğum ücreti aynimi bilmiyorm cnki muayanee ücretleri de farkli
Eylem Akin59 dvd 10 resm hediye doğum filmi öncesi sonrası dogum ani video 350 tl oda suslemesi dahil degil canm🙂dvd içinde resmler var kendin istedgni cikartirsin organizasyon tanesini 10 tl ye satıyor bn kndim cikarticam
Eylem Nuranaliayaz1 aslinda fiyat pahali gibi sadece video ve 10 resm icin 350 tl cok ta uygun degl resmlern tanesi dışarıda 50 kuruş 5 tl yapiyor videoda toplam 30 dakika ama dışarıdan kabul etmiyolar maalesef fotoğrafçı o ani da ölümsüzleştirmek istiyince mecbur kaldk🙂🙂🙂