Lsbebisim Hazal_orak34 Aynen aynen benımde babam bana kusma taktikleri veriyor soyle yap boyle yap rezillik diz boyu 😂
Gumus Lsbebisim Gecer insAllah ben bildiğin eridim bi toplanınca arkası geliyo en fazla dört ay sürer sonra normale dönersin.
Gamzee21 Lsbebisim çok zor gerçekten, kusunca insanın eli ayağı tutmuyor Ben korkuyordum çocuğuma bişey olur gelişmez diye. Ama allaha şükürler olsun şuan 2 yaşında. Sizde sabredin meleğinizi kıcağınıza alınca kokusu herşeyi unutturuyor 😍😍
Gamzee21 Lsbebisim çok zor gerçekten, kusunca insanın eli ayağı tutmuyor Ben korkuyordum çocuğuma bişey olur gelişmez diye. Ama allaha şükürler olsun şuan 2 yaşında. Sizde sabredin meleğinizi kıcağınıza alınca kokusu herşeyi unutturuyor 😍😍
GozdeCelik Lsbebisim 40. Haftamdayım ilk 4 ay boyunca hiçbir şey yemedim desem yeridir geçecek dediklerinde inanmıyordum artık hep öyle devam edecek sanmıştım ama geçiyor biliyorum ki çok zor ama inan bana 6 kilo vererek geçirdim 4 ayımı sonrasında bir anda bitiyor herşey en iyi ilaç metpamid olmuştu benim için doktoruna danışıp dene istersen Allah yardımcın olsun 🙏🏼
Lsbebisim GozdeCelik İnşallah benımde gececek canım inşallahh. Rabbim seninde evladını kucagına almayı nasip etsin sağ salim 😘
Serifecelik Lsbebisim Amin inş cnm bnm 🥰 normalde olsak direk Bi ilaç al yüksek dozda çabuk geçsin diye ugrasrz ama Rabbım öyle Bi sabr veriyo ki elhamdülillah 🙏🏻 Allahim isyan etmeden hakkıyla hyrlisiyla be egimizle birbirimize hyrli olmayı nasip etsin inş 🙏🏻☺️