Tazeanne0134 Lsbebisim rabbim yardımcın olsun canım gerçekten kolay değil ama evlatlarımız için yapıyoruz ne yapıyorsak
Lsbebisim Gamzee21 Canım benım senı cok iyi anlıyorum suan ne anlattıysan bende mevcut biliyor musun bazen ölecegımı bile dşünüyorum uyurken sürekli dua ediyorm :(
Gamzee21 Lsbebisim çok zor gerçekten, kusunca insanın eli ayağı tutmuyor Ben korkuyordum çocuğuma bişey olur gelişmez diye. Ama allaha şükürler olsun şuan 2 yaşında. Sizde sabredin meleğinizi kıcağınıza alınca kokusu herşeyi unutturuyor 😍😍
Gamzee21 Lsbebisim çok zor gerçekten, kusunca insanın eli ayağı tutmuyor Ben korkuyordum çocuğuma bişey olur gelişmez diye. Ama allaha şükürler olsun şuan 2 yaşında. Sizde sabredin meleğinizi kıcağınıza alınca kokusu herşeyi unutturuyor 😍😍
Lsbebisim omerinannesi01 Aminn canım aminn eşimle geçirdiğim o gunler rüya gibi geliyor. Yemekleri de rüyamda yiyorum anlamadım bu ne iştir
Nnurmehmet Lsbebisim Aahh canım ahh geçmiyor maalesef bilmiyorum şuan yine o kadar kötüyüm ki bulantıdan uyanıyorum sabahları 😓 İnşallah seninki bu kadar uzun sürmez çok zor 😭
Ndrkbr Lsbebisim düzelir merak etme sürekli kusardım ama mide bulantısı sağlıklı gebelik dedi doktorum sıkma canını 4 aydan sonra geçiyor bulantılar
Gumus Lsbebisim Gecer insAllah ben bildiğin eridim bi toplanınca arkası geliyo en fazla dört ay sürer sonra normale dönersin.
Lsbebisim Ebru0156 Amin canım eger suan kalkıp hastaneye gitsem yatışımı yapacaklar biliyorum o yuzden direnıyorm :(
nilly Lsbebisim benim ilk hamileliğin öyleydi. Çok zor allah yardımcın olsun. Yiyebildiğin bişey varsa tek onunla devam et. Ben bir ay boyunca sadece domates yemiştim kabuksuz. Belki öyle sen de bişey tespit edebilirsen onunla idare et. Kilo alımını hiç kafana takma çünkü ilk aylarda kilo kaybı olması normal. Sonra geçecek zaten yavaş yavaş allah sabrını versin. Beş dakkada bir yudum su iç. Sürekli iç ama bi yudum bi yudum. Sabah da yatağından kalkmadan hemen başucunda bi çubuk kraker bulundur üç beş tane ye beş dakka daha yat öyle kalk. Bunların biraz faydası olabilir.
Hazal_orak34 Lsbebisim kuzum gecıyor ya bende çok kötüydüm resmen komşulara kadar gıdıyordu sesim çıkartırken ama gecıyor benımkı 3 Aydan sonrA gectı ama bünyeden bünyeye fark var bır komşumuz 9 ay boyunca hep çıkarttı bır komşumda hıc basşından berı çıkartmadı çok ıyıydı bünye meselesı
Lsbebisim Hazal_orak34 Canım benım umarım benımde tez vakıtte gecer. Rezil olmusum artık dediğin gibi sesimizi duymayan kalmadı
Hazal_orak34 Lsbebisim artık eşim aşkım çekinme millet alıştı dıye dalga gecıp gülüyordu 🤣oda geçıyor ya
Lsbebisim Hazal_orak34 Aynen aynen benımde babam bana kusma taktikleri veriyor soyle yap boyle yap rezillik diz boyu 😂