eyvahanneoluyorum Benimde listem var aldıkça tik atıyorum ama daha yolun başında sayılırım ☺️ 1-2 gündür hareketlerini çok az hissediyorum önceden kıpır kıpırdı. İnsanın aklına da hep en kötüsü geliyor 😤
Real Ahhh ah Ocak :) hastanede bayiliyordum sıcaktan ohh hava iyi dedim gerçi bi gün kaldım ama bı ay gibi geldi.cikista bı baktım yağmur kıyamet:))
Mucize1 Kıyafetlerini aldım sadece bebeğin kendime de süt sagöa makinası ped krem geri kalanlar duruyor beşik araba pijama vs
Nil123 Merve_osman Herşey kapıda bekliyor🙃 Yarın kısmetse doğuma gidiyorum. Allah tüm bebeğini bekleyen anneleri sağlıkla bebeğiyle buluştursun. bebek isteyen herkese de nasip etsin inşallah🤗🤗🤗
Merve_osman Nil123 rabbim senide tek nefeste kurtarsın hayırlısıyla evine gel bebişinle mutlu sağlıklı yıllar diliyorum
Merve_osman 1prensesannesi allah sağlık verdikten sonra bebeğin nasibinden giyiminden korkmamak gerek çok şükür bugünlerimize🤲
ozguk Merve_osman 115 gün kaldı 0-3 aylık tekstili aldım diğerleri evime geçince alıcam annemdeyim doğuma kadar 😊
Seymanur0707 Merve_osman hastane çantası için çok erken değil mi 26+4 daha çok fazla bir şey almadım bile🤷🏼♀️