Hazal_orak34 Kızlarrr sizce hangi isim ben belinay ve amine ismini çok istiyorum ama bır turlu karar veremıyorum isim de önerebılırsınız
Ozlembjk Hazal_orak34 valla canim ikisininde anlami cok guzel bende hamileligimin basinda kizim olursa amine koyacagim demistim ama bebegim erkekmiş bence Amine koy hem anlami guzel hemde peygamberimizin annesinin adi
Kubrayhan sinemsepci Ben de ipek dila düşünüyorum ama dilanın anlamı nette yazıldığı gibi midir acaba insan da güvenemiyo😀 siz nasıl biliyosunuz anlamını?
Hazal_orak34 Ozlembjk evet ya bende çok istıyorum iki ismi de rüyamda gördüm anlamları çok güzel belinayda peygamber cıcegı demekkı galıba
Deletedmom099 Hazal_orak34 aa doğru yeni farkettim bende bebeğime hazal ismini koymak şstiyorum eşim istemiyo 🙄
CCigdem Hazal_orak34 Miray , aysima da güzel isimler ama belinay peygamber çiçeği demek çok güzel bir isim
Didi6 Hazal_orak34 Bunların arasından kesinlikle Amine. Belinay isminin anlamını iyi araştır canım. Sanıldığı gibi güzel değil. http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Kubrayhan sinemsepci evet güzelmiş bu ipek net ama yanına ikinci isimde çok zorlandık anlamlı isim bakıyoruz uyduramıyoruz 😌