Ceydasinanservan merhaba pazartesi günü şekerlerimi düzenlemek için yatışım yapıldı. Şuan herşey gayet iyi odalar temiz 2 kişilik televizyonu buz dolabı banyosu heeşeyi var günlük temizlik ve çarşaf değişimi yapılıyor. Doktorlar hemşireler iyi henüz bir sorunun cevapsız bırskıldığını ya da ilgisizce cevap verildiği olmadı. Doğumdan önce refakatçi almıyorlar. Ziyaret saatlerinde ziyaretçiniz gelebiliyor. Doğumdan sonra odaya alındığınızda refakatçiniz kalabiliyor. Doğum anında yakın bir tanıdığımın yanımda olmicağını söyledikleri için sancı çekeeken filan tek soğutan bu olsu beni burdan.
    Gizemliince kaç haftalık hamileliginiz sağlıkla bebeğinizi kucagınıza almanızı diliyorum. Rutin. Kontrolleriniz hangi doktor tarafından yapılıyordu. Umarım herşey güzel olur
      Ceydasinanservan teşekkür ederim inşallah cümlemizin sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah. 37 haftslık gebeyim. Nazan tahranın takipli hastasıydım.
      Ceydasinanservan geçen senelerde televizyonda gündeme gelen bebek kaçırılma olaylarının bu hastanede olduğunu duymuştum, annemde 99 senesinde beni bu hastanede doğurmuş deprem zamanı olduğu için mi doktor ihmali mi bilinmez kolumdan tutup çektikleri için kolumda kas ve sinir zedelenmesi var, şekil bozukluğu da kendini biraz belli ediyor 20 sene geçmiş kimseyi suçlayamam ama şahsen hastanede kalmasa ben orada doğurmam