Karpuz 12. Haftada ikili taramada öğrendik bir hafta sonra da perinatog kontrolum vardi or da da erkek dediler
Srplarikan 15+5olduk 13 te herşey apaçık görünüyordu %90erkek dedi doktorum değişme ihtimallerini duyunca emin olamıyorum bir türlü benim gibi olan var mı y ada ben mi böyleyim sadece 😁ilk gebelik ikisi de olsa farketmez tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama merak işte 🤔🤔😄
Seymaa16 Srplarikan bende öyleydim canım benımde ilk cnsyt fark etmez ama 2 kız bi oğlan dediler hala meraktayım 21 haftada detaylıda içime sinecek alışverişe başlıcam inş 😊
Bgiritli94 Gonulklky 15+6 haftaligim net değil ama ikidir erkeğe benziyor dedi bakalım salı günü tekrar gidicem
Seymaa16 Haticemre21 bana 12 de erkek dedi 14 de kız şimdi 18 yine kız ben ayrıntılıyı beklıyorum ona göre alısverıs yapıcam 🙃
Asfnags Seymaa16 bana da 12 de erkek 13 de erkek 14 olduk sabah muayene oldum 3 çizgi var kiz olabilir dedi haftaya tekrar usg yaptircam bakalim ins kızdır oğlum var 1 tanede bununda tadına bakarim Allahın izni ile
Yenianneilkbebek Bizimde 16 haftalıkken erkek denildi önce bağdaş kurmuş göstermemişti erkeğe benziyor demişti 2 gün sonra gittik kesin erkek dedi Bidahaki kontrolüm 20.haftada bakalım oğluşumu daha net görürüm inşallah dayanamayıp birkaç şey de aldım çok emin kesin konuştuğu için sağlıkla gelsin de gerçi önemli değil 🤗🙈
Gonulklky Yenianneilkbebek banada %100 dedi baya büyük çıkıntınısı hatta başka bişeyse bacak arasında sorun vardır dedi 😂 bende aldım hemen
Gonulklky Mebos ya bende burda okuduklarımdan dolayı göstermez diye tahmin ettim bitter çikolata yedim bol bol etkisi varmı bimiyorum ama gösterdi 😂