Gonulklky Nuryldrm banada öyle demişti 16 da gelin bakalım diye ben sabırsızlandım gittiğimizde zaten şaşırdı 😂
Deletedmom2224 Gonulklky bizimde hiç saklamadi 14 te erkek olduğunu öğrendik 😊 sağlıkla gelsin inşallah hepsi 💕
Gonulklky Mebos ya bende burda okuduklarımdan dolayı göstermez diye tahmin ettim bitter çikolata yedim bol bol etkisi varmı bimiyorum ama gösterdi 😂
aksu5334 1 hafta önce %80 erkek demişti bugün gidecektim ama 15+4 yani dün dayanamayıp gittim utangaç yavrum bacaklarını açmıyodu uzun uğraşlar sonucu %100 erkek olduğunu gördük😊
Cigdem0707 17+4 uz canım kızımlaaaa martın 8 i gösteriyor 40.haftamı.Hiç saklanmadı canım kızımmm 10.haftada gosterdi kendini
Karpuz 15 +2 olduk bugun bizde bizim de erkek olacak Allah'ın izni ile sezeryan olacagi icin 38 hafta 8 martta doluyor ama kismet bakalım hareketlerini hissetmeye basladiniz mi siz
Haticemre21 Seymaa16 kac haftalıkta ögrendiniz acaba. Bana da 14. Haftada kız dedi doktorum da yarn kontrolm var inşallah degısmez 😍❤🙏
Seymaa16 Haticemre21 bana 12 de erkek dedi 14 de kız şimdi 18 yine kız ben ayrıntılıyı beklıyorum ona göre alısverıs yapıcam 🙃
elifayc 12 hafta erkek dedi uzun uğraşlar sonucu 16.hafta kiz dedi baska doktorada gittik gostermedi bi daha ki kontrolde 13 mart dogum hayirlisyla