Gonulklky 71_71 çok sevindim siz ne zaman öğrendiniz valla bize 16 haftayken gelin demişti sabredemedik gittik merak etmeyin görürsem sölerim dedi doktorumuz bacaklarını açmış ne var ne yok gösterdi 😂😂😂
71_71 Gonulklky Bende 16 haftalıkken öğrendim canım direk göründü pipisi😁 tabi ben tam anlamadim da çıkıntıyı gördüm ama😊
kaderkazanci edak merhaba neye gore 14 haftaliksiniz yani adet tarihime göre ben 15 haftaligim belli olmadı kendi hesabıma göre ise 13 haftalığım..cinsiyetin belli olması icin hangisini baz alalim ☺
SuleDoruk Gonulklky bu konu da ben çok feci durumdayım 😂😂 evet erkek hissediyorum ama kesin erkek alış verişe başlayabilirsin demiyorlar. 9. Haftadan başladılar 13. Haftaya kadar kız dediler. 14 ve 15te kız değil bu bebek dediler. Dün biraz ağrım vardı acile gittim orda da başka bir doktor bacağının arasında kordon var işleri karıştırıyor ama erkek bebek gibi dedi 😂😂 şimdi ben bu gibi gibiden yola çıkarak alış verişe başlamalı mıyım 😅
Gonulklky SuleDoruk bu arada ben hep kız hissediyodum kac kere rüyamda gördüm kız rüyaların tersi çıkıyomuş gerçekten tescillemiş oldum annemde bana hamileyken hep rüyasında erkek görürmüş 😂
SuleDoruk @Meron başka başlık atmışsın şimdi gördüm. Burda epey yorum var. Buradan bilgi almak istersin diye etiket yaptım 🤗
Meron SuleDoruk teşekkürler canım baktı Kıza benziyor kız yani dedi ama 10 gün sonra kesin derim sana dedi
SuleDoruk Gonulklky zaten şuan da 17+3üm. Usgye göre 18+6 kocaman çocuk oldu😅 hala net göstermiyor bacaklarını açıp. Her gittiğim de bacaklarının arasında kordon var 😁 Ve rüyam da hiiç görmedim cinsiyetini sadece hissettiğim erkek bebek.
HGC SuleDoruk ah bu belirsizlik çok kötü ya 🙄 bizde şuan 17+2 cinsiyet söyleyen dr. yok🙄haftasonu öğreniriz inşallah 🤲🏻
Arzu0101 SuleDoruk canım bende 17+4 te öğrendim o zamana kadar göstermedi sakladı hep erkek hissettim rüyamda da doktora erkek hissediyorum demiştim yanlış hissediyorsun kız geliyo dedi 2 gün önce aynısını yaşadım kızım olacakmış 🥰🥰🥰
SuleDoruk HGC Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin hepsini 🙏 ama gönül kız istiyor. İçimde ki ses erkek diyor 😅 doktorlar da böyle bir kız bir erkek deyince insan ne yapacağını bilmiyor 😅