gulsenkonakli Brcmrtx yaptırdığınız test yanlış da olabilir bazen avidite test gerekiyor sağlaması için bu enfeksiyonlar hassas değerler o nedenle peşine düşmekte yarar var😌
Brcmrtx gulsenkonakli hem devlette hem özelde yaptırdım ozeldeki sonuç çıktı devleti bekliyorum doktorum kıyaslama yapacağım dedi.hayırlısı bakalım
Brcmrtx Sinemokcu eknsnsr98 kedi beslemiyorum ama evlenmeden önce kedim vardı severdim.salata ve çiğ et dışarda yemiş olabilirim
eknsnsr98 Brcmrtx yani değerlerin yüksek mi çıkmış benimde doktorum test yaptırmamı istedi ciğköfte Yedigim için toksoplazma testi istedi ama ben yaptırmadım inş bir şey olmaz dedim
Burcistan Brcmrtx merhaba bende aynı sorunu yaşadım 10. Haftadaki kan testimde toksoplazma çıktı 12. Haftamda da aviditem düşük çıktı yani hamileyken kapmışım. Bende çok üzüldüm çok ağladım gözümün yaşı hiç dinmedi doktorlar çok korkuttu 2 tanesi hariç iyiki onlara güvenmişim antibiyoyiğe başladım ve 17. Haftada amniyosentez yaptırdım sonuç temiz çıktı şükürler olsun. Sende korkma bişey yoktur amniyosentez yaptır için rahat etmesi için çok geçmiş olsun 🙏
Brcmrtx eknsnsr98 anlayamadım yüksek mi arada bi değer mi o yüzden buraya yazmak istedim geçiren varsa daha önce diye
Yusufun_Annesi Brcmrtx toksoplazma igg mi yazıyor igm mi ? İgg ise önceden geçirmişsin hamileyken geçirme ihtimalin çok az. İgm ise hamileyken geçiriyorsun doktora gitmeni öneririm. Varsa bile Hiç korkma ama tedavisi var çünkü
Ceyda_t Brcmrtx ikisi de negatif çıktıysa hiç toxoplazma geçirmemiş oluyorsun. Vücuduna hiç toxoplazma mikrobu girmemiş. İyi bişey bu
Burcistan Brcmrtx avidite testi yapıldımı? Önemli olan enfeksiyonu hamilelikten önce mi hamilelik sırasındamı geçirdiğiniz. Eğer hamilelikten önceyse sorun yok ama hamilelik sırasında geçirdiyseniz sonucun iyi olup olmadığını öğrenmek için amniyosentezden başka çareniz yok zaten
Brcmrtx Burcistan ben aviditeyi öğrenmek istiyorum öncesinde mi geçirilmiş sonrasında mi aviditede belli oluyormuş ya
gulsenkonakli Brcmrtx Igm negatifse şuan enfeksiyon yok demek Igg nefatifse geçmişte de enfeksiyon yok demek İksi de negatif diyorsunuz o zaman nasıl enfeksiyon var mı diye araştırıyorsunuz