CansuDRY asyaa15 Kızımda çoook yedim. 2 yanağı da gamzeli. Ayva yiyince çocuk tüylü olur da derler.😅 Ve kızım çok tüylü.😂 Tabii bunların hepsi tesadüf bence.
ballicoreklerim asyaa15 bende canım istiyor diye aldım ama bende de bi tane Gamze var gamzeli olsun diye yemiyorum mantıgım o yönde degil canım ki Gamze bi yüz kusurudur oluşmamış bi kas sistemiyle alakalı bilimsel bi dayanağı Yok malesef ☺️🙄 sende inanma boşver sağlığın icin ye ayva c vitamini deposu bol bol ye
Erdas_busra asyaa15 benim oğlum olacak. Erkeklerde bi başka güzel oluyor gamze :) benim sol yanağımda var. Bir haftadır bende yiyorum inşallah gamzeli olur diye 🥰😀
Smraozn12 asyaa15 Bn gamzeli diye degılde ayva hamilelikte cok ıyımş peygamber efendimizin hamile de yenmesi gerekn Bi meyve oldugunu soylediğini okuduğum için yıyorm guzel bebekler doguyomş ole okudum 🥰
Noktisveannesi Dün aldım, yiyeceğim :)) ben gamzeliyim zaten de nolur nolmaz hurafe murafe garantiye alayım dedim😂😂
asyaa15 Noktisveannesi ne kdrlıksınız bende alayım aaslında hicdr sevmem herzaman bogazıma yapışır yutkunamam da minik için yiyecem 😇
asyaa15 Noktisveannesi bncede başka bildiğiniz böle meyveler varsa söyleyeblrsiniz 😊 muzda cok faydalı bu arada
asyaa15 ballicoreklerim ama gamzeli de güzel duruyor 😊 tabiki rabbim hayırlısını versin. Önemli olan saglık güzellik ikinci plan 😊
Erdas_busra asyaa15 ben bekarlıktan beri kuru yaban mersini ni çok severim. Eşim hamileyken almak istemedi belki bebeğe zararı olabilir diye. Ama internette çok yararlı yazıyor. Tadı da hafif mayhoş. Bence çok güzel ve yararlı . Daha önce yemediyseniz deneyin dem :)
Noktisveannesi Anm asyaa15 armut yiyebilirsiniz bol bol doğal folik asit kaynağı. Sindirim yavaşlıyor ya kabızlığı önlemek İcin;incir, kuru kayısı,kuru üzüm de ara ögün tatlı gibi olur kan yapıcı diyorlar aynı zamanda🙌
ballicoreklerim asyaa15 bende de var dediğim gibi canım iki taraflı olmamış ama 😂oluşaymış bende beğeniyorum saglıkla doğsunlar tabiki bi doğsunlar gamzeli bebeler diye post açarız inşşşalah ☺️💜🙏