Demirleblebi Smyye0303 30. Hafta için 1500 gr zayıf değil. 1650 gr’dı 30. Haftada benim kızım ve doktoru kilosu 1 hafta önden gidiyor dedi.
Smyye0303 _Kubraa53 Aydan aya mı gidiyorsunuz ben çatlardım 3 haftada görünüyorum 😂 kilo alımı genelde aynı hepimizin kuzum🥰😊
_Kubraa53 Smyye0303 Valla bende catlamıyo değilim. Doktor belki bu aydan sonra 2 haftada bi cagırır diye umuyorumm ☺️ İnşallah öyledir canım. Sağlıcakla gelsinler 🙏🏻
_Kubraa53 Smyye0303 Valla bende catlamıyo değilim. Doktor belki bu aydan sonra 2 haftada bi cagırır diye umuyorumm ☺️Yapcak bişey yok. Bebegimiz icin herşey mübahtır 😂 Sağlıcakla gelsinler 🙏🏻
Meryemkrms Smyye0303 merhaba ben şuan 30+3 hamileyim.29 haftalıkken 1520 gramdı.Bende 7 kilo aldım.Artık bundan sonra inşaallah fazla almam🙈🙈😊😊
Smyye0303 _Kubraa53 doktoru beklemiyorum ben ya gidiyorum bence 2-3 haftada git artk canım 30 dolmak üzere senin kuzucum😀
Hurit Hilaltgt boyun kaç canım bende 10 kilo almıştım doktorum kilo hakkında bişey demedi ama daha fazla almamaya dikkat etmekte fayda var demek 😔
NurGrlek gzm1666 muz kaşar peyniri süt ceviz pekmez Ama yapiylada alakalı bu saydiklarimi herzaman tüketemiyorum ama önde gidiyor kizimda 38 haftada 3.500 doğmuştu sancim beklenseydi kilo almaya devam ederdi hızlı alıyordu çünkü 🙄