Kubra_07 Semaaonursnmz çok şükür kuzum hayrlısıyla şu zamanları da atlatrz inşallah seninde ilk gebeliğin mi birde kaç yaşndasn 😊
Kubra_07 Semaaonursnmz iyi canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kuzum bu arada hatay da birşeye ihtiyacn olursa birsey lazım olursa yazabilirsin
Semaaonursnmz Kubra_07 allah razı olsun canım hepimizin inşallah bi avazda kurtulup kavuşalım yavrularımıza 🌸🙏🏻
Kubra_07 Semaaonursnmz amin canım benim bende 1 ay snra Hataya gelecem insallah uzun bir sure orda olacam 😊
Semaaonursnmz Kubra_07 hadi hayırlısı kuzum hakkında hangi doktorda devam etmeyi düşünüyorsun büyük hastanede
Semaaonursnmz Papatyam9 ay ya valla temizlik yapanlara hastayım ben popomu kaldıramıyorum kaç haftalıksın kuzum sen 🌸🥰
Papatyam9 Semaaonursnmz 35+3üm canım☺️ Ben seviyorum temizlik yapmayı bana terapi gibi geliyor🙈 Yoksa günleri saatleri bile saymaya başlıyorum😆
Kubra_07 Kuzum hiç bilmiyorum eşimin kuzeni o hastanede baş hemşire kadın doğum bölümünde o ayarlıyor doktoru artk hataya geldiğimde tanışacam daha orda hiç gtmedim doktora
Semaaonursnmz Kubra_07 anladım canım bi tane bayan doktor vardı herkes onu tavsiye ediyordu ama adını unuttum canım sanırım filizdi araştırırsın yine iyice
Kubra_07 Semaaonursnmz Bende derya hanımı duydum kuzum herkes ona iyi diyo kuzenimde onda doğum yaptı memnun kaldı yine hayrlısıyla bir geleyim de bakacam insallah
Semaaonursnmz Papatyam9 😂 doğrudur kuzum bende sevemedim bi türlü temizliği ya zaten şu anda yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun maşallah nazar değmesin 🧿🥰
minkkzm Hazal_orak34 daha bir sürü sebepten uyuyamamak, uyuyupta birşey anlayamamak ya da ağlamakkkkkk.... Allah yardımcımız olsun
Kubra_07 Semaaonursnmz 🤣🤣🤣 bende pek bilmiyorum ya kuzum 🤣neyse insallah bende memnun kalırım iyi olur 😊
Papatyam9 Semaaonursnmz Sağol canım benim. İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmak en güzeli bence kendimi zorlayıp yapmıyorum sonuçta🤗 Yapmak istemesemde asla yapmam öyle bir huyum var🙈 Sizin kaç haftalık☺️
Semaaonursnmz Kubra_07 kalırsın canım baya övüyorlar onu ama sıra bulmak zormış umarım halledersin sende bence gelmeden randevu al bi ay sonraya atıyorlarmış sırayı o kadar doluymuş doktor ev sahibim onda doğum yaptı oradan biliyorum