Semaaonursnmz Kubra_07 kalırsın canım baya övüyorlar onu ama sıra bulmak zormış umarım halledersin sende bence gelmeden randevu al bi ay sonraya atıyorlarmış sırayı o kadar doluymuş doktor ev sahibim onda doğum yaptı oradan biliyorum
Kubra_07 Semaaonursnmz doğrudur kuzum eşimin kuzeni halletmiş orda çalışıyo ya o görüştü anlattı olayı ben gidince tanışacaz artk bir skntı yaşamam inşallah
Papatyam9 Semaaonursnmz Sağol canım benim. İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmak en güzeli bence kendimi zorlayıp yapmıyorum sonuçta🤗 Yapmak istemesemde asla yapmam öyle bir huyum var🙈 Sizin kaç haftalık☺️
Semaaonursnmz Papatyam9 32 nin içindeyiz bizde ama ben 40 haftakıkmış gibi hissediyorum 😂 çok zormuş ya eskiden 30 lar gelsin derdim şimdi ilk zamanlarımı özledim
Semaaonursnmz Kubra_07 inşallah canım yok ben derya hanıma bi kere gitmiştim iyi bi doktor birazcık kaba ama bilgili yani
Papatyam9 Cinarin_annesi14 Bebişlere hazırlık yapıyor vücut diyip kandıralım kendimizi🤪Bebeğinizin ismi çınar mı olacak☺️
Hilahila Hazal_orak34 32. Haftadayım son 10 gündür hep şiş. Geçen hafta büyük ayakkabı aldım deneyerek dün giyemedim. Daha ne kadar şişecek bilmiyorum. Çok fena
FSCMK Hazal_orak34 ay siz niye uyumuyorsunuz ya Doğum yaptım yapalı en fazla 4 5 saat uyuyorum dur geceleri 2 saat uyuyorum gözümden uyku akıyor kızımı emzirirken gözler gidiyor ama yinede napacan analık işte
Cinarin_annesi14 Papatyam9 ayy benimde 78 gün ama doktor 10 gün falan önde ondan erken olabilir dedi 😂😍 allah kurtarsın az kalmış senin baya sağlıkla gelsin çınarcım🙏