Leyla9292 Nasılsınız nasıl gidiyor aralıkta doğum yapacak anneler? biz 27+4 olduk günler geçmek bilmiyor çok yoruldum vallah zaten burun tıkanıklığm vardı birde üstüne grip oldum..kimlerin sezaryan tarihi belli?sezeryan olacam bende tarih yok henüz??
Edaahs Leyla9292 bizde 29 olduk daha doğum için net bi tarih yok . Mide yanmasınsan şikayetçiyim bende uykumdan uyanıyorum
35ilknur35 Leyla9292 bu haftada nasıl Doğum yapacağınızın bilgisini veriyorlar mı acaba ayyy ben çok merak ediyorum basıl yapıcam ondan sordum doktorumdan Bilgi alayım bende
NurGrlek Leyla9292 28+4 olduk bizde zaman geçmiyor 😁 oğlum maşallah yerinde durmuyor 19 aylık kızım var bütün gün peşinden koşturuyor 😄♥️ ilki normaldi bunu sezaryen istiyorum 38 haftada alırım dedi doktorum tabi zaman ne gösterir bilmiyorum sağlıkla gelsin tüm bebisler 🤲🏻🌺
Hazaaalll Leyla9292 28 :))) Yoooruuullllduuuum gece bel ağrısından kaç kere uyanıyorum kim bilir hele ki o mide yanmasıı :(( gece 3 odayı da geziyorum koltuk yatak.. nerde az daha uyuyabilirim diye :(
Gizemabc 35ilknur35 37.haftada çatı muayenesi yapılıyor ona göre normal doğum ya da sezeryana karar verilir diye biliyorum
_Kubra_ 30+3 bende çok yoruldum bir an önce geçse zamanda bebişlere kavuşsak migde yanması ayak krapları bendede var 🤚
Leyla9292 _Kubra_ ALLAH yardımcımız olsun bende günler geçsin biran önce isityorum saatler bile durmuş gibime geliyor🤔🙄
Leyla9292 NurGrlek neden sezeryan istiyorsunuz ki bunu?benimde üçüncü sezeryan olacak evde iki çocuk daha var onlarda pek büyük sayılmaz.bebeğim de çok tembel sanırım çok az hareket ediyor efendi olur umarım.
Kubra_07 Bizde 27+2 olduk.Benimde bel ağrım çok fazla oluyo ve bazen yürümekte bile zorlanıyorum 😣bir kaç günden beri de nefes darlığı oluyo sizde de böyle oldu mu arkadaşlar
Leyla9292 Kubra_07 nefes darlığı bende de var bebek makat duruşta olduğu için daha çok oluyor dedi doktor burun tıkanıklığı da var iki gündür grip oldum iyice perişan oluyorum😔😔😔
Gmzli21 Kubra_07 bende 27+2 yim ve bende de nefes darligi oluyor bir dönem yine olmus gecmisti simdi yine geldi nefes zor aliyorum cok zorluyor bu da beni dogal olarak
Kubra_07 Leyla9292 çok geçmiş olsun canım.Benimde gece yatarken daha çok artıyo sanki boğulacak gibi oluyorum.Inşallah sağ salim kucağımıza alırız da bebişlerimizi bugünleri unuturuz 😊
Balkizinanesi Ben 27 haftaligim doğum 31 aralık diye gözüküyo onun için hem aralık hemde ocak annesi sayıyorum hangi güne denk gelirsek artık sorun olarak el ayak şişmesi mide yanması uyku problemi hariç bisey yok
Leyla9292 Hazaaalll bende geceleri hiç uyuyamıyorm yatakta dönmek çok zor geliyor.geceleri uyuyamadığım için gündüz de hayalet gibi geziyorum evin içinden sürekli uykum geliyor.
Esra2019 Leyla9292 28+2 olduk bizde mide yanması, kasık ağrısı ve kaşıntı yaşıyorum. Enfeksiyon da var tabi baştan beri geçmek bilmedi ama beni en çok yoran kaşıntı
Nur_elif Bizde 29+1 haftalık olduk ikinci Doğumun olacak ilki sezaryendi 3 yaşında kızım var. ikincide sezaryen olacak 39 da alıcam dedi doktorum 10 Aralık gibi benimde bel ve kasık ağrılarım oluyor bide oğluşum çok hareketli maşallah sağlı sollu girişiyor sürekli WC gidiyorum😇zaman geçse artık diyorum doğsa biran önce
Leyla9292 Nur_elif sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah demekki annelerin çoğu şimdiden sıkıldı yoruldu vallah bende dahil son haftalarda ne yaparız artık🤔🙄🙄
Dryl Selamlar 27+5 benim oturduğum yerden kalkarken kasıklarıma çok ciddi kramplar giriyor. Ama çabuk geçiyor biranda doğrulamıyorum. Benim gibi olan var mı
Kubra_07 Dryl canım benimde öyle oluyo hem kasığıma hem belime bir süre hiç hareket edemiyorum çok şiddetli bir ağrı.Sonra yürürken topallıyorum resmen bir süre sonra düzeliyo ama biraz fazla oturunca ya da fazla uzandysam tekrar başlıyo
Leyla9292 Dryl bende öyleyim canım misal kanepede uzanıyorum kalkarken kasıklarima her iki yanınada ağrı giriyor geciyo bi süre sonra rahim büyüdükçe böyle ağrılar oluyor
Ttaz Dryl 🤚 yalnız değilsin başından beri kramplar kasık agrısı var iki gündür bel kasık hepsi agrıyor