Deletedmom0089 9+3 tiksinme sanki bugün biraz azaldı göğüs ağrısı ilk günkü gibi hat safhada bulantı Geçti gibi arada geliyor bel ağrısı ara sıra giriyor kabızlık ilk günkü gibi Baş ağrısı arada et balık davık yımırta :)) yiyemiyorum
mavera Deletedmom0320 valla benim aşırı halsiziliğim ve göğüs hassasiyetim var arada kramplar bende de oluyo hayırla sağlıkla imtihansız Bi gebelik geçiririz inşallah
Deletedmom0089 mavera benimde açıldı iştahım hep yeşillik yiyesim var 🙄🙄 şimdi ismini vermeyeyim canınız çeker 🙈🙈
mrv39 mavera progestan verdi mi doktor acaba🥺 akşamüstü kahverengi akıntım oldu karnımda belimde de çok ağrım vardı acile gittik tahlil yapıp doktora gönderdiler progestan verdi sabah akşam cumartesi kontrol var ama huzursuzum😢
mavera mrv39 ben 6.haftada başladım kullanmaya kese etrafında kanama alanım var diye ilk zamanlarda çok aşırı ağrım oluyordu şimdi daha iyiyim inşallah miniğim de iyidir
mavera Bernayksl inşallah sağlıklı ve rahattır bebişlerimiz bende de arada ağrı oluyo Bi iki dk sürüp geçiyor biraz iştahım açıldı bu hafta 😊
Bernayksl mavera bende çok yiyorum ya normaldede öyleydim zaten canım hep böyle acı ekşi istyr 🙂 hayırlısıyla canım alırız kucağımıza bı yandan güzel şeyler
Deletedmom0320 Deletedmom0089 kaçıncı haftadan açıldı iştahın canım? Keşke benimde açılsa. Ben resmen kilo verdim
mrv39 mavera ultrasona bakmadı doktor çıkmıştı önemli birşey değil diye de gelmemiş 10. haftaya acil bakıyor dediler 🙄 akıntıyı takip ettiler orda hiç olmadı cumartesi bakacak ultrasonla doktor artık
Sinemozdem Bernayksl bende sürekli acıkıyorum yaa🙈ekşili bişeyler yiyesim var hep tatlı hiç çekmiyo canım tatlı yiyincede midem bi tuhaf oluyor😬
mavera Ggamze Rabbim yardımcın olsun canım bulantı gerçekten kötü 🤷♀️sağlıklı olsunlar da inşallah her anı güzelmiş yine de hamileliğin 😊
Ggamze mavera amin canım hepimizin allah yardımcısı olsun bulantı tamam da ne yediysem çıkarma çok kötü 🤢😔