Sinemozdem mavera bende zaten çok belirti yoktu ama göğüs acıması ve şişmesi,kabızlık,su içince mide bulantısı dışında hiçbişeyim yok sadece bu hafta rahimde bazen sancı gibi bi his oluyor bir de sağ kasığım batıyor okadar
mrv39 mavera progestan verdi mi doktor acaba🥺 akşamüstü kahverengi akıntım oldu karnımda belimde de çok ağrım vardı acile gittik tahlil yapıp doktora gönderdiler progestan verdi sabah akşam cumartesi kontrol var ama huzursuzum😢
Deletedmom0320 mavera canım valla iştahsizlik var bende, birazdan yağlı baharatlı yersem hemen midem yanıyor kuzum. Sabahları midem bulanıyor gibi oluyo tuzlu kraker yiyince geçiyor. Bide arada sırada kramplarim oluyo. Çok sabırsız oldum bu yüzden hızlı sinirleniyorum 😃sen?
Ruhsuz 9. Haftama bugün girdim yine aynı halsizlik, mide bulantısı, su içememe ve aşırı koku hassasiyeti hiç bir değişiklik yok 😏🙄
mavera Ruhsuz hadi ya benim çok yok uyku hali çok fazla ğöğüslerim acıyor ı arada da midem yanıyor benim
Merveylcntrk38 Mide bulantısının daha çok arttığı bi dönemdeyim 😕 baş ağrısı halsizlik ve aşırı koku hassasiyeti
Bernayksl Karnım çok geriliyor gibi aşırı kasıklarım ağrıyor saati belli olmuyor bı an da oluyor sabahları bulantim belli başlı zaten 😕🤨
mavera Bernayksl inşallah sağlıklı ve rahattır bebişlerimiz bende de arada ağrı oluyo Bi iki dk sürüp geçiyor biraz iştahım açıldı bu hafta 😊
mavera Deletedmom0320 valla benim aşırı halsiziliğim ve göğüs hassasiyetim var arada kramplar bende de oluyo hayırla sağlıkla imtihansız Bi gebelik geçiririz inşallah