Kızlar doktorum bu ilacı verdi premesis plas bugün kullanmaya başladım çok fazla basım döndü bu ilacı kullanıpta baş dönmesi yaşayan oldu mu
Premesis plas tablet ( acil kızlar )
Premesis plus degil sadece premesis kullandim ben bulanti icin
Bas donmesi yapmiyor ama vitamin hapi bulantiyi onluyor
Bas donmesi yapmiyor ama vitamin hapi bulantiyi onluyor
Akfth ya bana da hoca premesis vermişti eczaneden alırken bunu verdi plas olanı aynı isim öyle dedi sadece b6 b12 folikasit felan içeriği
Dmlmndlsm ben kullandım Canım plus olanını günde 3 defa iç diyordu benim doktorum hiç bir zararı yok demişti hamileliğe bağlıdır baş dönmen bence telaş yapma
Eceguldemir teşekkür ederim cok canım sağolasın bende ilaç yapar mı acaba diye düşündüm , sanırın bas dönmeleri bulantılar başladı bizde 5+5 olduk
Dmlmndlsm çok baş dönmesi yapıyor bana doktorum gece yatarken almamı söylemişti.
Eceguldemir
Dmlmndlsm gunde 3 defa mi 🤔🤔
Gunde 1 defa aliniyir diye biliyorum
Keske 3 defa deseydide doktorum 3 defa icebilseydim
Ama gunde 1 defadir o cunku her 3 hamileligimdede gunde 1 defa kullandim vitamin destegi
Indallah sifa bulursun
Bu arada plus un icerigi sadesine gore biraz daha fazla oranli
Dmlmndlsm gunde 3 defa mi 🤔🤔
Gunde 1 defa aliniyir diye biliyorum
Keske 3 defa deseydide doktorum 3 defa icebilseydim
Ama gunde 1 defadir o cunku her 3 hamileligimdede gunde 1 defa kullandim vitamin destegi
Indallah sifa bulursun
Bu arada plus un icerigi sadesine gore biraz daha fazla oranli
Akfth biliyorum canım ama bulantı için kullandım yani 3 defa da içtim hiç bi sorun olmadı Allah’a şükür ama çabuk tiksindim kokusundan dolayı
Dmlmndlsm şimdiden başladıysa biraz daha artabilir ama emin olun çabuk geçiyor allah yardımcınız olsun 🌹
Teşekkür ederim kızlar 😘😘 ben günde 1 defa kullanıyorum
Eceguldemir bana da günde 3 dedi ama ben günde bi defa içiyorum açıkçası. Çünkü içinde 400 mcg folik var. Bir gebenin günlük folik ihtiyacı 400 mcg. Bunu günde 3 kere içersen 1200 mcg. Bi de dışardan folik alıyorsanız eğr 1600 mcg. Çok düşündürücü. Ben biraz korktum açıkcası
YesimPrvn evet bende suan günde bir tane kullanıyorum ama benim basım çok dönüyor kullanınca
Zaten gunde 1 diye biliyorum bende
3 hamileligimde de okadar bulantim olmasina ragmn 1 tane diye mecbur bi tane ictim
Hatta diyordum ki keske 2 defa olsaydida icseydim diyodum
3 hamileligimde de okadar bulantim olmasina ragmn 1 tane diye mecbur bi tane ictim
Hatta diyordum ki keske 2 defa olsaydida icseydim diyodum