ekimannesi59 Bisi olsa doktorunuz mutlaka soylerdi. Ah o ultrason fotograflarindan ben neler neler görüyorum. Artik esim baktırmıyor bana direkt kaldiriyoruz :)
Fureya ekimannesi59 konu mühim olunca beyin oyun oynamaktan geri kalmıyor. İnşallah bu durum da öyledir benim için..
Fureya Fey daha şimdiden sürpriz sever bir minik olacak desenize🤭 bende bir an önce geçsin istiyorum zaman. Arada bi takılıyorum hatta eşime olmuştur bu gidip aldıralım hadi diye 😄😄
bsrgz Fureya aynı şeyi bende düşünmüştüm ultrason fotoğrafını görüp ama çok şükür yok öyle bişey kızım da. Bi de ayrıntılı ultrasonda söylüyorlar öyle bi durum olduğunu diye biliyorum yani bize normal olduğunu söylemişti doktorumuz
Kumru_ Fureya Benim de ultrasonda oğlumun burnu yok gibi görünüyor😂korkup doktora sordum poz vermiyordu biraz bastırdım cihazı ondan öyle görünüyo dedi😄
Turkan123 Hem alnında da sanki cukur varmis gibi gözüküyor ama hicde öyle değil maşallah tosun gibi ne kadar güzel yani boşuna içinize kurt düşürmeyin ❤❤
Fureya Turkan123 inanır mısınız dudağına bakmaktan alnını farketmemiştim haklısınız😌 tosunuz biraz☺️ çok teşekkürler..
Kubraseyit00 Fureya dudak ikiye katlanmis sadece dudagin buzulme noktasi. Benim oglumun ultrasonuni gorsen sanki gozunde yuzunun diger ksimlarinda. Sislik varmis gibi cikmis. Ama 4 yaşında masallah gayet tatlis bir yuzu var 😅
duygusm Fureya Ultrason fotoğraflarında çok garip şeyler bile çıkabiliyor, bence hiç kendinizi üzmeyin. Bir şey görse doktorunuz zaten muhakkak söylerdi, yani ihtimal bile görse belirtirdi.