Fureya Merhabalar, günlerdir aklıma takılan bir soru var, kontrole daha olduğu için doktora da soramıyorum. 33 haftalık hamileyim. Son muayenemde doktorun verdiği ultrason fotoğrafında sanki çocuğumun dudağı yarık gibi. Detaylıda bir sorun çıkmadı, sonrasında doktor da bişey demedi. Fotoğrafı yükleyebilirsem size de danışmak isterim. Acaba böyle bir durum olabilir mi?
Hafiz34 Fureya canim evham yapma ultrason fotosunda cocugun yuzunde neler görünüyor malum oradaki durum sekli farkli cunku benimkindede yuzunu yaslamis biyere yarısi gözükmüyor du herseyimiz guzel ama masAllah
aysehatunklkgl Fureya Doktora sormuş muydun? Ultrason yanıltıcı olabilir, en doğrusunu doktor söyleyecektir inşallah bir sıkıntı yoktur maşallah ☺️
Sinemksk Fureya o dudakla burun arasındaki kavis canm korkma yarık dudak olsa detaylıda kesin gözüküyor yarık damağı göremiyolar ama dudağı net görüyolar
Fureya Hafiz34 cevabınız için çok teşekkürler, inanın içim içimi yiyor günlerdir, dediğiniz gibi evhamdır belki ama emin olamayınca, insan ne yapacağını şaşırıyor.
Hafiz34 Tombik bebek annesi dudaklari gözükmüyor tamamen oradada kesin dedigim gibi kenardan bisey gözüküyor dikkatli bak bidaha
Hafiz34 Fureya canim kenarda kesin kordom yada kolu felan çıkıntı yapmıştır birsey olsaydi doktorlar dayanamaz hemen der sen meral etme
melikeyakisikli canım çocuğunun dudağında birşey yok büyük ihtimal eli veya kordon dudağını öne doğru büzmüş gibi dikkatli yaklaştırınca bakarsan strese sokma kendini
Fureya melikeyakisikli öyle gibi evet ama hep Bi acaba oluyor ya insanın aklında.. Yanaklar biraz öyle 🤭🤭
zynpgdkl Fureya tombalak annesi bu melek maşallah🥰 dudagını büzmüş Şebek allah bilir ne yapıo☺️ Benim kızda sürekli baloncuk çıkarıyor çoğu ultrason görüntülerinde var☺️.. evham yapmayın çok sağlıklı gözüküyor maşallah 🧿
Fureya zynpgdkl ahh allahım onun baloncuğuna kurban☺️☺️ hepimizin yavrusu sağlıklı olsun inşallah 🙏🙏❤️❤️
Fey Sağlıkla doğsun. Bu hamileliğimde ne yaptıysak göstermedi yüzünü🤦🏻♀️ Hep kapatıyor minnoş bir vakti gelse de doğsalar çok uzun geldi bu hamilelik😫
Fureya Fey daha şimdiden sürpriz sever bir minik olacak desenize🤭 bende bir an önce geçsin istiyorum zaman. Arada bi takılıyorum hatta eşime olmuştur bu gidip aldıralım hadi diye 😄😄