Hamza erkek çocukları
- Düzenlendi
Burcuhira vlla ben öğretmenlik yapınca Hamza adında öğrencim vardı çok yaramazdi ve çok kabaydı arkadaşlarına karşı çevresine karşı
Bu devirde Hamza nedir ya? Başka isim bulamadınız mı?
Burcuhira cnm benim yigenimin adı hamza yaramaz ama kaba bir çoçuk degil çok hareketli maşallah senin içine sindiyse kimseyi takma sonucta senin çocuğun 🙂
Burcuhira afyonlular genelde başla isim bulamayıp Hamza koyuyor ve Aleviler yanlış anlamayın Bizimkilerde afyonlu kaç tane erkek varsa 10 tanesinden 9 tanesi Hamza gelelim nasıl olduklarına gerçekten kaba ve fazla görgüsüz tipler ben hiç bi Hamza’yı sevmiyorum eşimin ailesinden ama herkesin çocuğu öyle olacak değil ☺️
- Düzenlendi
İsim guzel ama bu ağır ismi herkes tasiyamaz bir çok isimde de öyle..
Benim tanıdığım sınıf arkadaşım vardı çok kabaydı ama zekiydi çalışkandı ama yabani arkadaşlara katılıyorum çok kaba bi cocuktu
Ozzy Arilecii bayan bu nasıl bi üslup böyle kafirmisiniz nesiniz ya
sevval55 gerçekten çok saçma bir düşünce genelleme yapmamak lazım. Herkesin yetiştirilme tarzı, ailesinden gördüğü davranış biçimi farklı oluyor. Tüm hamzalar aynı anne babadan yaşam şartlarını, davranış biçimini öğrense dahi olaylara bakış tarzı farklı olur kardeşler dahi çok farklı olabiliyorlar. Dediğiniz gibi bazıları kibar, yaramaz, zeki, kaba olabilir.
Yiğenim var benim Hamza şeker gibi maşallah her haliyle hemde halasinin kuzusu Hamzam❤ ayrica isim tabiki önemli ama asil olmasi gereken buyuturken ki tavriniz, cocugu naiflige veya kabaliga yonlendirecek olan sizsiniz, isim uzerinden kabalik analizi yapanlar kendilerine baksin zira size fikrinizi danışan bir anneye karşı hamza isminden çok daha fazla kabalik yayiyosunuz
Burcuhira hamzalar hep çok yaramaz olurlar yerlerinde duramazlar benim gördüğüm bütün hamzalar öyle 😂