Burcuhira Hamza nın yanına yumuşak bir isim koyarsan daha iyi olur 👍🏼😊 Hamza Ali gibi . Ama iki isimle seslenmelisiniz . Yalnızca Hamza derseniz o isim bayağı ağır başedemezsiniz
Burcuhira vlla ben öğretmenlik yapınca Hamza adında öğrencim vardı çok yaramazdi ve çok kabaydı arkadaşlarına karşı çevresine karşı
Ozzy siz neden böyle söylüyorsunuz ki ? Kadın sormuş işte. İsim de ne var? Allah 'ın aslanı demek. Ne kadar güzel anlamlı. Saçma sapan yargı dağıtacağınıza yardımcı olup fikrinizi iyi bir şekilde dile getirin ya da yorum yapmayın.
Devir falan fark etmiyor isim isimdir.
Burcuhira Gayet güzel içinizden ne geçiyorsa anlamı da hoş.
Burcuhira cnm benim yigenimin adı hamza yaramaz ama kaba bir çoçuk degil çok hareketli maşallah senin içine sindiyse kimseyi takma sonucta senin çocuğun 🙂
Burcuhira afyonlular genelde başla isim bulamayıp Hamza koyuyor ve Aleviler yanlış anlamayın Bizimkilerde afyonlu kaç tane erkek varsa 10 tanesinden 9 tanesi Hamza gelelim nasıl olduklarına gerçekten kaba ve fazla görgüsüz tipler ben hiç bi Hamza’yı sevmiyorum eşimin ailesinden ama herkesin çocuğu öyle olacak değil ☺️
İsim guzel ama bu ağır ismi herkes tasiyamaz bir çok isimde de öyle..
Ozzy can berk tuna poyraz ayaz ....... gibi saçma sapan isimler koyacağına! en anlamlı olanını tercih etmiş arkadaşımız. İsim tek başına daha güzel canım benim yanına ikinci ismi koyma bence
    Benim tanıdığım sınıf arkadaşım vardı çok kabaydı ama zekiydi çalışkandı ama yabani arkadaşlara katılıyorum çok kaba bi cocuktu
    Burcuhira Furkan yaramaz olur demişsiniz oğlumun adı ama maşallah uslu bir çocuk 😁😁😁😁
    • Cad bunu beğendi.
    sevval55 gerçekten çok saçma bir düşünce genelleme yapmamak lazım. Herkesin yetiştirilme tarzı, ailesinden gördüğü davranış biçimi farklı oluyor. Tüm hamzalar aynı anne babadan yaşam şartlarını, davranış biçimini öğrense dahi olaylara bakış tarzı farklı olur kardeşler dahi çok farklı olabiliyorlar. Dediğiniz gibi bazıları kibar, yaramaz, zeki, kaba olabilir.
      sevval55 yalnış anlamayın beni yorumunz diğer yorumların tersini yansıtıyor diye etiketledim. Genelleme siz yaptınız diye değil.
      Yiğenim var benim Hamza şeker gibi maşallah her haliyle hemde halasinin kuzusu Hamzam❤ ayrica isim tabiki önemli ama asil olmasi gereken buyuturken ki tavriniz, cocugu naiflige veya kabaliga yonlendirecek olan sizsiniz, isim uzerinden kabalik analizi yapanlar kendilerine baksin zira size fikrinizi danışan bir anneye karşı hamza isminden çok daha fazla kabalik yayiyosunuz
        Burcuhira hamzalar hep çok yaramaz olurlar yerlerinde duramazlar benim gördüğüm bütün hamzalar öyle 😂