asyaa15 hilal_yener özellikle geceleri. Yoruluyorum bseyler yemeye. Hem bulantım hem aclıgım karısıyorr 😕
rukiye-02 hilal_yener benim de hiç iştahım yok 33+2 bi çorba yesem bile kötü oluyorum ya süt yoğurt filan yemek istiyorum badem fındık hepsinden tiksindim midem bulanıyor görünce bile 😐
Semooshh Ağzım boş durmasın diye kraker yiyorum şimdi Yok canım ne alakası var diyorum Bi yandan da 😂😂 bu aralar iştahım var ama dengelemeye çalışıyorum. Ufak bişeyler atıştırıp geçiştiriyorum
Ezfis1 Benmde 3 aylık bulantı açlığa dönüşüyor iki saat arayla acıkıyorum:(( mide yanmasndan sdc meyve yoğurt filan yiyorum aralarda korkudan
Ezfis1 hilal_yener ay maşallah valla bende hiç kusmadım ama bulanıyo açlktan yada konular aşırı rahatsz ediyor ne yapalım bebişlere değer
hilal_yener Ezfis1 valla ben çok midesizim kızlar patatesli böreğin üstüne bal sürerek yedım az önce 😂😂 hamilelikten öncede yapıyodum hala yapıyorum ben hep midesizdim 😂😂😂😂😂
Semooshh hilal_yener oo ozaman sen dikkat et kendine yeniyken ben hiç, yiyemiyordm anca anca açıldı onuda tutuyorum 😁
Sghslove hilal_yener 29+6 ilk 3 ay da çok kazınıyordu midem doymuyordum arada bi süre rahat ettim şimdi 2 haftadır yine ne yesem doymuyorum canım hep tatlı istiyor ☺️