Sedakrt kayramom1 https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?igshid=z21ciqmttznx ben buradan yaptırdım çokta memnun kaldım :)
Mervespr Sedakrt baskısı net ve kaliteli bir şekilde geldi mi acaba 🤗 fotoğraf ekleme şansınız var mı
_tugce canım ben 25 tl ye desensiz full beyaz hastane çıkışı aldım piko yapan terziler oluyo ya bir terziye verdim benim istediğim gibi işleme şeklinde isim vs yazyo takı yastığı dahil hepsini 70 tl ye yapcak internetten araştırmıştım 150 liradan ucuzunu bulamadım
_tugce kayramom1 daha elime gelmedi hala terzide ama yaptırmayı düşündüğüm örneği paylaşabilirim fotoğraf nasıl paylaslyodu 🤔
Sedakrt kayramom1 henüz yıkamadım doğumuma az bir süre kala yıkayacağım kısa programda yada elimde :)
Peony minik dükkan sayfasından yaptırdım takı yastığıyla birlikte kargo dahil 195₺ ödedim ama değdi. Harika ürünler aldım. Hiç pişman değilim.
Merve_aras Songul1107 10lu hastane çıkılı takı yastığı çantası hediye ben yıkayıp ütüledim hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim😊
_busra Bende uniqon.tr sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım . Kumaşı çok kaliteli yumuşacık baskıları da kaliteli çok beğendim .